Kategóriák

Viastein - új, prémium burkolatok

Viastein térkövek, szegélykövek


"Széles termékpaletta, izgalmas formák, változatos színek"

 

A Viastein egy új, magyar kézben lévő vállalat, amely 2017. második felében kezdte meg tevékenységét biharkeresztesi üzemében. Célja, hogy kiváló minőségű, felső kategóriás termékeket állítson elő, amelyeket elsősorban az elegencia, a letisztult forma jellemzi, ugyanakkor megtalálhatók a mediterrán hangulatot idéző színek és formavilág is.

Termékeik igen sokrétűek:
- Térkő rendszerek
- Teraszburkoló lapok
- Kötésben rakható rendszerek
- Nagyformátumú lapok
- Zöld rendszerek
- Blokklépcsők
- Szegélyek, útszegélyek, folyókák
- Falazóblokk rendszerek

Nézz szét a Viastein kiváló minőségű termékei között és ha megtetszett valami, akkor keresd kollégáinkat az [email protected] címen vagy személyesen a Nyíregyházi út 19. szám alatt.


Térkő rendszerek - "A természet találkozása a formatervezéssel"

Az exkluzív térkövek összhangot teremtenek az építészet és a természet között. A tereket és utakat egyedi lehetőségekkel elegánsan, időtállóan  és tetszetősen alakíthatod ki. A térkövek formavilága határtalan lehetőséget kínál a szigorú esztétika, a geometriai formák, a minimalista ábrázolás, az optikai feszültségteremtés terén, egészen a mediterrán kialakításig. Funkciójában, anyagában, forma- és színvilágában hatalmas tartalékokat rejtegető sokszínűség.


ALMADA

Az ALMADA sima felületű standard kivitele klasszikus és időtálló eleganciával jelenik meg. A strukturált felületi kialakítású lapoknál pedig a fény és árnyék váltakozásának köszönhetően mindig új színárnyalatok és felületek alakulnak ki. Emellett az öt színváltozat változatos felületi hatást kelt. A négy összehangolt elem – amely a raklapon a rakásképnek megfelelően van elrendezve – bőséges teret kínál változatos és egyedi felületi minták kialakításához. Egyszerűen meggyőző – nemes terméskő megjelenés a betonlap gazdaságosságával kombinálva.

Almada színek

Mutass többet

FARO SETTE

A FARO SETTE az épületeknek és a tereknek is változatos felületi megjelenést biztosít. Az enyhén hullámos élek és a sima felület egyedi jelleget adnak a térkőnek. Két alapszín és három színárnyalat biztosítja a változatos kialakítás lehetőségét.

Faro sette színek

Mutass többet

FARO TRIO

A FARO TRIO egyesíti a nemes kisugárzást és a tiszta természetességet. Az enyhén hullámos felület és annak élettel teli struktúrája az elemnek elegáns karaktert kölcsönöz. A hullámos él változatos fugaképet eredményez és visszafogottan utal a kő eredeti, természetes megjelenésére. A FARO TRIO egy rendkívül sokoldalú burkolatcsalád. Három, egymással harmonizáló forma – amely már a raklapon a rakásképnek megfelelően van előkészítve – szinte határtalan lehetőséget kínál. A négy árnyalt szín vibráló színjátékká egészítik ki egymást, változatossá téve a tereket, udvarokat és teraszokat.
A FARO TRIO tökéletes gépi alkalmazhatóságának köszönhetően nagy felületeken végzett gépi burkolás esetén rendkívül hatékony. A térkövek tömörítését kizárólag gumilappal ellátott lapvibrátorral végezhetjük.

Faro Trio színek

Mutass többet

SEMPRE

A SEMPRE termékcsalád sokféle kombinációs lehetőséget kínál négyféle méretével a 10 × 20 cm-től egészen a 40 × 40 cm-es kőméretig. Ezek a régóta ismert méretű és kialakítású hagyományos térkövek élképzéssel, kis távtartókkal készülnek, szürke színben, valamint a 10 × 20 cm-es kő antracit színben is. A négyféle kő önmagában is, de egymással kombinálva is rakható.

Sempre színek

Mutass többet

VIETO MISTRO

A VIETO MISTRO standard rakatképe, enyhén hullámos élei és az árnyalt színek egyedi, patinás hatást keltenek minden felületen. Ezt a hatást tovább növeli a szabálytalan vezetésű élek között kialakított nagyobb fugarendszer is.

Vieto Mistro színek

Mutass többet

SEMPRE GRANDO

A SEMPRE GRANDO rendszer elegáns, szép vonalú felületet ad. 30 cm-es raszterméretből épül fel, a háromfajta lap 30, 45 és 60 cm hosszúságú. A térkő lapok a rakásképnek megfelelően vegyesen vannak soronként a raklapon elhelyezve. A letisztult formarendszerhez háromféle árnyalt szín társul.
A SEMPRE GRANDO termékcsalád is gépi rakásra van előkészítve, de emellett kézzel lerakva, vad kötésben is változatos felületek alakíthatók ki.

Sempre Grando színek

Mutass többet
Teraszburkoló lapok

FOLIO FINO

Folio Fino színek

Mutass többet

GARDENO

Gardeno színek

Mutass többet
Kötésben rakható rendszerek


NEXUS ELMOZDULÁSMENTES RENDSZER

A NEXUS kötésben rakható rendszer új mércét jelent az erősen igénybe vett közlekedési felületeknél. Az innovatív NEXUS hézagtechnológia rendkívül stabil kötőhatása és optimális erőátvitele révén tűnik ki. A kötést biztosító és a távtartó elemek különböző raszterrendszere révén a NEXUS a legnagyobb terhelésekre van előkészítve. Az erős távtartó elemek nem csak funkciójukban meggyőzőek, hanem mindemellett sokféle kialakítási lehetőséget is biztosítanak. Három elemméretben, öt szürkeárnyalatban és két felületkialakítással kapható: nemesacél sörétszórással, terméskő zúzalékkal vagy VIASTEIN finomszemcsés felülettel.

Nexus színek

Mutass többet

SEMPRE MISTRO

A SEMPRE MISTRO rendszer a hagyományos 10 × 20, 20 × 20 és 30 × 20 cm-es térkövekből épül fel. A háromfajta kő a rakásképnek megfelelően vegyesen van soronként a raklapon elhelyezve. Az egyszerű kőformát az ötféle árnyalt szín és az új lerakási minta emeli ki a megszokott formavilágából. A SEMPRE MISTRO termékcsalád is gépi rakásra van előkészítve, de emellett kézzel lerakva, vad kötésben is változatos felületek alakíthatók ki. A SEMPRE MISTRO kötésben rakható térkövet 6 és 8 cm vastagságban gyártják. Az erős NEXUS távtartó elemek alkalmassá teszik a SEMPRE MISTRO térkövet – a kiselemes rendszer ellenére – nagyforgalmú felületek burkolására.

Sempre Mistro színek

Mutass többet

HULLÁMKŐ

A duplakötésű BEHATON és a klasszikus kocka-, illetve téglakövek élettel teli alternatívája: ívelt formája – a legmagasabb funkcionalitás mellett – teszi lehetővé erős és tartós burkolat kialakítását. Halszálkamintás beépítésnél az egymást minden oldalról körülvevő kövek miatt kötéserőben még a BEHATON-t is felülmúlja.

Hullámkő színek

Mutass többet

BEHATON

A kötésben rakható burkolatok klasszikusa, különösen ajánlott járműforgalommal erősen terhelt utakhoz. Legfontosabb a funkcionalitás: különleges alakjának köszönhetően erős a kövek közötti kötés. Duplakötésű térköveink a gépi beépítéshez vannak a raklapon előrakatolva.

Behaton színek

Mutass többet
Nagyformátumú lapok


GRANDO

Egyedi igényekre szabható nagyformátumú rendszer. Többféle méret, szín és felületképzés közül lehet választani, minden egyedi igény teljes körű kiszolgálására. A GRANDO termékcsalád szabadon kombinálható a NEXUS termékekkel a vastagsága, az elmozdulásmentes távtartó rendszere és élképzése révén. Így együtt véve ezeket a lehetőségeket, szinte határtalan a kivitelezhető megoldások száma. A GRANDO lapok folyamatos fejlesztésével új színek, méretek és felületi kialakítások bővítik termékkörünket.

Grando színek

Mutass többet

URBANO

Az URBANO termékcsalád a nagyformátumú GRANDO lapok mellett – más raszterméretben – kínál egyedi kialakítású felületekhez megoldást. Az URBANO lapok élképzés nélkül készülnek, három méretben és két alapszínnel: szürke és antracit. Az URBANO lapok folyamatos fejlesztésével új felületek és színek bővítik a jelenlegi kínálatot.

Urbano színek

Mutass többet
Zöld rendszerek

SEMPRE VERDE ELCSÚSZÁSBIZTOS RENDSZER

Sempre Verde színek

Mutass többet

GYEPRÁCSKŐ

A klasszikus gyeprácskő olyan felületek kialakításánál előnyös, ahol a gyors vízelvezetés és a gépkocsival járható felület kialakítás egyaránt fontos. A gyeprács hézagait kaviccsal vagy pázsittal is kitölthetjük.

Gyeprácskő színek

Mutass többet

LUNETTO

A LUNETTO a családi házak kertjének látványos eleme: sokszínű a bele ültetett növényzettel, alakjából adódóan bármilyen íves vagy kör alakú falazat kialakítható. Klasszikus felhasználási területe a növénytámfal, ahol a meredek lejtő talaját védjük meg vele a lecsúszástól. Készíthetünk vele növényszigetet, tetszőleges vonalvezetéssel, de alkalmas különböző magasságú kertek elválasztására, beültetésére. A LUNETTO növénykosarat kétféleképpen építhetjük össze: egymás mellé sorolva vagy kötésben.

Lunetto színek

Mutass többet
Blokklépcsők

ALMADA / FARO SETTE / FARO TRIO / SEMPRE / VIETO MISTRO / SEMPRE GRANDO / FOLIO FINO 60  x  30 / GARDENO 40  x  40 / NEXUS / SEMPRE MISTRO / GRANDO / URBANO

Csúszásmentes, komfortos és kényelmes méretezésű blokklépcsőink megfelelő kiegészítői minden térkő felületnek. A kertet, az épületet és az utakat méretpontosan, letisztult vonalakkal egyesítik. Kiegyenlítik a magasságkülönbségeket és mozgalmassá teszik a körülötte levő környezetet. Felületükben, alakjukban és színükben tökéletesen igazodnak minden térkő rendszerünkhöz és további kreatív lehetőségeket rejtegetnek a klasszikusan moderntől a rusztikusig, a dekoratív dísztől a rejtett feljáróig. A közösségi városképnek is fontos eleme a lépcső: tagolja és összeköti a különböző tereket, parkokat, sétányokat.

Blokklépcső színek

Mutass többet
Szegélyek, útszegélyek


LAKOSSÁGI / TÉRBURKOLÓ SZEGÉLYEK

Szegély színek

Mutass többet
Falazóblokk rendszerek

A Viastein falrendszerei új tereket nyitnak a természetben. Kellemes közérzetet, romantikus, mediterrán életérzést árasztanak, hosszas tartózkodásra és pihenésre csábítanak. Akár elválasztó falként, zajcsillapításra, növények beültetésére vagy kerti tavakhoz használod – a Viastein falazóblokkok igényes kültéri alkalmazási lehetőségeket kínálnak. Természetes kövekhez közeli színekkel, mozgalmas felületekkel és struktúrákkal, valamint egymáshoz hangolt elemekkel teszik hangsúlyossá és egyedivé a kialakított tereket.

A Viastein falazóblokk rendszerei egy-, valamint többféle elemből felépített vegyes falazathoz használhatók, roppantott felülettel. A MATTONE UNO falrendszer egyféle hasított kőből épül fel, egységes oldalhosszal és magassággal. A MATTONE TRES család három különböző oldalhosszúságú elemből áll. A MATTONE UNO és MATTONE TRES elemei egységesen 15 cm magasságúak, így a kétfélre rendszer blokkjait vegyesen összekombinálva egy új falazati képet tudunk kialakítani az így már négyféle kőből.

A MATTONE falazatrendszerek felülete finomstruktúrájú terméskőre hasonlít. Négy, természetközeli színárnyalat adja meg a felépített falazat karakterét. A MATTONE falazóblokkok mindkét oldala hasított felületű, így optimálisan használhatók fel normál falazat készítésére vagy szabadon álló falazatként térelválasztásra. A kövek alsó és felső felülete sík, így biztosítja a pontos és gazdaságos beépíthetőséget.


MATTONE UNO 15

Mattene Uno 15 színek

Mutass többet

MATTONE TRES 15

Mattone Tres 15 színek

Mutass többet

MATTONE FEDKŐ LAPOK

Mattone fedkő színek

Mutass többet