Népszerű termékek


Akciók


Ipari és barkács szerszámgépek


Elektromos szerszámok, ipari- és barkácsgépek széles választéka. Minőségi, profi gépeket keresel munkádhoz? Vagy "csupán" a barkácsolás szerelmese vagy? Itt minden szerszámot, akkus és elektromos szerszámgépet megtalálsz, amire szükséged lehet. Legyen szó aggregátorról, kompresszorról, építőipari, faipari, vagy fémipari gépekről az akkus termékeken át a betonkeverőig.

Akkus és elektromos szerszámgépeinket igyekeztünk olyan könnyen kereshető kategóriákba sorolni, hogy a különböző szakma képviselői könnyen megtalálják számításaikat. Építőipari gépeink alatt például betonkeverőt, bontókalapácsot vagy éppen lapvibrátort is találhatsz. Faipari és fémipari gépeink között sarokcsiszolók, különböző csiszológépek és többek között fűrészek között nézelődhetsz.

Mi, a Trans-Vidia Kft. munkatársai igyekszünk minden igényt kielégíteni, így megtalálhatod az igazán bitang minőségő Milwaukee és HiKoki (HiTachi) akkus szerszámgépeket és a barkácsoláshoz is tökéletesen megfelelő Yato gépeket is. Nézz szét és válogass hőlégfúvóink, festék és habarcs keverőgépeink, kompresszoraink vagy éppen ütvefúróink között és rendelésedet néhány napon belül országosan kiszállítjuk.


Akkumulátoros szerszámgépek

Valószínűleg neked sem szükséges felsorolni milyen előnyökkel járnak az akkus szerszámgépek. Nem kell kábelt húzgálnod, csak összepattintod az akksit a géppel és kezdődhet a munka. Manapság már teljesen természetes, hogy egy akkumulátorral több gépet is használj, hiszen a Yato, a HiKoki és  a Milwaukee szerszámgépei is olyan akkumulátorokkal működnek, amelyeket nyugodtan használhatsz a többi azonos márkájú gépedhez is.

Építőipari szerszámgépek

Építőipari szakember vagy? Esetleg a saját házadat, otthonodat építgeted? Akkor itt minden olyan szerszámgépet megtalálsz, ami egy komolyabb építkezéshez elengedhetetlen. 

Faipari szerszámgépek

Fával kell dolgoznod? Akkor jó helyen jársz, hiszen különböző csiszolókat, gérvágókat, körfűrészeket, orr- és szablyafűrészeket, szalagcsiszolókat és dekopírfűrészeket tudunk neked kínálni.

Fémipari szerszámgépek

Gyorsdaraboló, polírozógép, flex, azaz sarokcsiszoló. Ha tudod mik ezek, akkor válogass kiváló minőségű Yato, HiKoki és Milwaukee gépeink között.

Elektromos csavarbehajtók

Az akkus gépek mellett természetesen rendelhetsz "klasszikus", kábeles gépeket is.

Hőlégfúvók

Szárítanál vagy eltávolítanál ragasztókat vagy festékeket. Akkor neked hőlégfúvóra van szükséged. Rendelj 170-550 liter/perc légmennyiséggel rendelkező légfúvóink közül.

Keverőgépek, habarcskeverők

Homogén elegyet szeretnél nyerni festékből, csemperagasztóból, habarcsból vagy akár betonból is? Válogass keverőgépeink közül!

Kompresszorok

A legkisebb, táskakompresszoroktól kezdve a grandiózus ékszíjjal hajtott kompresszorokig.

Ütvefúrók

Ytong vagy tégla? Elektromos HiKoki, Yato és Iskra ütvefúróinknak egyik sem jelent akadályt.


Válogass márkák vagy gyártók szerint