Szűrők
.Gyártó / Márka

(24)
.Név

(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
.Terméktípus

(1)
(23)
Vastagság

(1)
(1)
(8)
(4)
(2)
(7)
(1)
Kategóriák
Kosár
A kosár jelenleg üres
Összehasonlítás
Termékek hozzáadásához kattints az alattuk található Összehasonlítás gombra.
Termék kereső

ABeton térkövek

Amikor kerted vagy járdád burkolásáról van szó, az ABeton térkő kiváló választás lehet. Ez a tartós és esztétikus burkolóanyag lehetővé teszi, hogy egyedi és vonzó kialakítást hozz létre, ami hosszú éveken át megőrzi szépségét és funkcionalitását. A Nyíregyházán található tüzépünkben széles választékban kaphatók ABeton térkövek, így könnyedén megtalálhatod az igényeidnek megfelelő méretű, színű és mintázatú darabokat. Az ABeton térkövek könnyen telepíthetők és karbantarthatók, így ideális megoldást jelentenek a kertek és járdák burkolásához. Ha minőségi és változatos térkövekre van szükséged, látogass el hozzánk Nyíregyházán, és válogass a tüzépünk széles kínálatából!
 
Az A Beton-Viacolor folyamatosan követi a legújabb építészeti trendeket, így alkotva meg a kiváló minőségű és egyedi termékkínálatát.  Térkövei és kertépítő elemei sokféle színűek és felületi megjelenésűek, stílusúak, így egyedi ízlésedre van bízva a kerted kialakítása. Különböző termékcsaládai közül biztosan találsz az elképzeléseidenk megfelelő térkövet.
 

ABeton térkövek 25 év tapasztalattal

Mutass többet
Találatok száma: 24
Megjelenítve:
Rendezés:


Miért válassz minket?


tapasztalat

30 év tapasztalat

Alapításunk óta eltelt közel 30 év, ezért bátran állíthatjuk, hogy rendelkezünk azzal a rutinnal, hogy minőségi kiszolgálást tudunk Neked nyújtani.



tapasztalat

Valódi bolt vagyunk

A Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyén több, mint 20 kollégánk azon dolgozik, hogy Téged a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben szolgáljon ki. Tegyél minket próbára!


tapasztalat

Széleskörű raktárkészlet

Valódi bolt lévén óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelésedet nagyon hamar, akár 2-3 nap alatt kézhez kaphatod. Naponta frissítjük webáruházunkon a raktárunkban található készletet, ám ha mégsem lenne az általad rendelt termék készleten, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.


tapasztalat

Elérhetőek vagyunk

Kollégáink hétköznapokon 7-16 között, illetve szombaton 7-13 között szívesen segítenek, lépj velünk kapcsolatba!