Szűrők
.Gyártó / Márka

(17)
.Név

(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
.Terméktípus

(17)
Vastagság

(1)
(2)
(1)
(2)
(2)
(8)
(1)
Kategóriák
Kosár
A kosár jelenleg üres
Összehasonlítás
Termékek hozzáadásához kattints az alattuk található Összehasonlítás gombra.
Termék kereső

SW Umwelttechnik térkövek

Amikor kerti vagy járdaburkolásra van szükséged, az SW Umwelttechnik térkő lehet az ideális választás. Ezek a burkolóelemek magas minőségűek és változatos stílusokban érhetőek el, így könnyedén megtalálhatod a megfelelő megjelenést kerted vagy járdád számára. Nyíregyházán található tüzépünk széles választékban kínálja a SW Umwelttechnik térkövet, így biztosan megtalálod a legjobban illeszkedő darabokat. A SW Umwelttechnik térkő telepítése egyszerű és gyors, így hamarosan élvezheted a kerted vagy járdád megújult külsejét. Ha minőségi burkolóelemekre van szükséged, ne habozz, és látogass el hozzánk Nyíregyházán, hogy válogathass tüzépünk kínálatából!
 

SW Umwelttechnik térkövek

Mutass többet
Találatok száma: 17
Megjelenítve:
Rendezés:


Miért válassz minket?


tapasztalat

30 év tapasztalat

Alapításunk óta eltelt közel 30 év, ezért bátran állíthatjuk, hogy rendelkezünk azzal a rutinnal, hogy minőségi kiszolgálást tudunk Neked nyújtani.



tapasztalat

Valódi bolt vagyunk

A Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyén több, mint 20 kollégánk azon dolgozik, hogy Téged a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben szolgáljon ki. Tegyél minket próbára!


tapasztalat

Széleskörű raktárkészlet

Valódi bolt lévén óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelésedet nagyon hamar, akár 2-3 nap alatt kézhez kaphatod. Naponta frissítjük webáruházunkon a raktárunkban található készletet, ám ha mégsem lenne az általad rendelt termék készleten, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.


tapasztalat

Elérhetőek vagyunk

Kollégáink hétköznapokon 7-16 között, illetve szombaton 7-13 között szívesen segítenek, lépj velünk kapcsolatba!