Népszerű termékek


Akciók
Térkövek, tetőcserepek, gipszkartonok, zsákos termékek, azaz minden, ami egy házépítéshez elengedhetetlen


Mivel a Trans-Vidia Kft. alapvetően egy tüzép Nyíregyházán, ezért bátran állíthatjuk, hogy építőanyag kínálatunkban minden megtalálható, ami egy építkezéshez szükséges. Elcsépelt ugyan, de valóban a ház alapjától, a falakon át a tetőig mindent forgalmazunk, amire csak szükséged lehet.

Áthidalók, gipszkartonok, kéményrendszerek, kerti szegélyek, térkövek, tetőcserepek, hogy csak néhányat emeljünk ki. Az építőanyag-kereskedelem sajátosságai miatt sokszor ugyan árat nem tudunk feltüntetni, de nyugodtan nézelődhetsz, majd kollégáinkkal felvéve a kapcsolatot, kérhetsz személyre szóló árajánlatot, hogy biztosan azt kapd, amire igazából szükséged van.


Aknafedlapok, folyókák

40x40, 60x60 és 80x80 cm-es leemelhető vagy lakatolható aknafedlapjainkat megrendelheted webáruházunkból is mi országosan kiszállítjuk.

Építési fóliák, ipari fóliák

Építési, ipari, uv stabil és csomagolófóliáinkat is házhoz rendelheted.

Gipszkartonok

Gipszkarton kínálatunkban impregnált, normál és tűzgátló kartonjaink is vannak.

Kerti szegélyek

Nincs térkövezés kerti szegély nélkül. Aktuális készletünkről és árainkról érdeklődj a kollégáinknál.

Szigetelő anyagok

Polisztirol, üvegszövet, üveggyapot és kőzetgyapot szigetelő anyagok telepi átvétellel vagy telephelyünk vonzáskörzetébe való kiszállítással.

Téglák, falazóelemek

A klasszikus téglák mellett beton falazóblokkokat, kisméretű téglákat, oszlopzsaluköveket, ytong falazóelemeket és zsaluköveket is értékesítünk.

Térkövek

7 gyártó térkövei, pázsitrácskövei, gyeptéglái és téglakövei. Mindegy, hogy kocsibeálló, terasz, kerti út vagy járda, nálunk biztosan megtalálod a hozzád passzoló térkövet.

Tetőcserepek

Beton és kerámia cserepek a Bramac, Creaton, Leier, Terrán és Tondach gyártóktól.

Útszegélyek, K szegélyek

Majdnem egyedülálló módon készleten tartunk emelt, süllyesztett, döntött és útszegélyköveket, így kocsibeállód tökéletesen hozzásimulhat az előtted futó aszfalthoz.

Zsákos termékek, építőipari ragasztók

Aljzatkiegyenlítők, csemperagasztók, eps ragasztók, száraz betonok, kvarchomok, vakolóanyagok, vakolóhabarcsok és gipszek országos szállítással.


Gyártók és márkák szerint is szétnézhetsz termékeink között