Népszerű termékek


AkciókFestékek, festék sprayk, porfestékek


Festék kínálatunkban olyan szállítható festékek szerepelnek, mint a Motip és Deco Color festék sprayk, hőálló sprayk, az építőipar számára jelölő sprayk, kádzománcok, horgany sprayk, rozsdaoldók, rozsdaátalakítók és kőbalzsamok.  Emellett kizárólag személyes átvétellel tudsz rendelni lakkokat, lazúrokat, pala- és lábazatfestékeket, illetve zománcfestékeket is, amiket a Trans-Vidia Kft. telephelyén tudsz átvenni.


Alapozók

Bochemit, Budaprimer, Kemolux, Milesi, Poli-Farbe, Supralux, hogy csak néhányat emeljünk ki közel ötven féle alapozónk közül. Mindegy, hogy fára, fémre, szú ellen vagy éppen vakolat alá keresel alapozót, nálunk biztosan megtalálod, amit keresel.

Festék sprayk

Deco Color, Kapriol és Motip festék aeroszolok RAL színkód alapján az antracitszürkétől kezdve a rubinvörösön át az egyszerű zöldig. Festék sprayket könnyedén tudunk futárszolgálattal is szállítani, így bátran megrendelheted őket, és mi egy-két napon belül elküldjük számodra. 

Hígítók

Hígítóink mellett rozsdaoldókból, penész elleni szerekből és vízkőoldókból is válogathatsz.

Lakkok

Lakk kínálatunkban beltéri, csónak és kalapácslakkok is szerepelnek kovácsoltvas, nitró és parkettalakk mellett.

Lazúrok

Lazúrjaink között Milesi vékonylazúrok, Borma Ecostucco fatapaszok és Sadolin vastaglazúrok között válogathatsz. A Milesi kiváló minőségű termékeit nem kell senkinek sem bemutatnunk, ahogy a Sadolin lazúrjait sem. Válaszd a minőséget, válassz lazúrt a Trans-Vidiánál!

Pala- és lábazatfestékek

Akropenta lábazat-, betoncserép- és palafestékeink tökéletes megoldást nyújtanak, ha lábazatot vagy betont kellene festened.

Zománcfestékek

Zománcfestékinknél többek között Alkyton, Alvikorr, Celli és Supralux festékek közül választhatsz több mint 20 színben az antracittól kezdve a moszatzöldön át a tűzpirosig. Hét gyártó több mint ötven féle zománcfestéke várja, hogy megvásárold és használd őket. Csak személyesen tudod átvenni őket, így reméljük találkozol velünk.

Ha pedig megtaláltad a számodra megfelelő festéket, festék sprayt, lakkot vagy lazúrt, akkor nézz szét festő szerszámaink között, hiszen többek között ecsetek, festőhengerek, mennyezetkefék és például festőruhák között válogathatsz.


Válogass márka vagy gyártó szerint