Fólia, háló, műanyag termékek

Kerti műanyag, hálós és kötél termékek


Kertészkedés és kerti munkák során számos kiegészítő és eszköz segítheti a hatékony és eredményes munkavégzést. Az ágyásszegélyek, csíráztatók, uborkahálók, madárhálók, facsemete védőhálók mind olyan eszközök, amelyek hozzájárulnak a növények egészséges fejlődéséhez és a kert szép kialakításához.
 
Az ágyásszegélyek nemcsak esztétikai szerepet töltenek be, hanem hatékonyan elkülönítik az egyes növényágyásokat, megakadályozzák a gyomnövények terjedését és védelmet nyújtanak a talajerózió ellen. A kert tervezésének fontos elemei, amelyek segítenek rendszerezni a növényeket és ápolni a környezetüket.
 
A csíráztatók nélkülözhetetlenek, ha saját magokat szeretnénk előnevelni. Ezek a speciális tálcák, amelyek lehetővé teszik a magok optimális csírázását és a kis palánták egészséges fejlődését, mielőtt a szabadba ültetnénk őket.
 
Az uborkaháló és madárháló megvédi a termést a kártevőktől és a madaraktól. Fontos szerepet játszanak a növények védelmében, különösen a gyümölcsösökben és zöldségeskertekben.
 
A facsemete védőhálók a fiatal növényeket óvják a káros külső hatásoktól, mint például az erős szél vagy az állatok általi rágás.
 
A hordók és kannák kertészeti célokra is kiválóan használhatók. Víz- vagy műtrágya tárolására szolgálnak, és könnyen szállíthatók a kert különböző pontjaira.
 
A fonatolt kötél, berántó zsinór, kötözőzsineg és kenderzsineg praktikus kiegészítők, amelyek segítik a növények támogatását, rögzítését és kötözését.
 
A szúnyogháló hatékony védelmet nyújt a kertben, lehetővé téve a nyugodt pihenést és tevékenységeket anélkül, hogy bosszantó rovarok zavarnának.
 
A takarófólia és fátyolfólia az időjárási viszontagságoktól védheti a növényeket, miközben elősegíti a melegebb környezet kialakítását a növekedési szezonban.
 
Az üzemanyagkannák gyakran hasznosak a kerti gépek, mint például a fűnyíró vagy permetező, üzemanyagellátásához.
 
Ezek az eszközök és kiegészítők együttesen hozzájárulnak a sikeres kertészkedéshez, a kert ápolásához és a termékeny növények termesztéséhez. Fontos azonban megfelelően választani és alkalmazni őket, hogy optimalizáljuk a kerti munkákat és a növények növekedését.
Mutass többet
Találatok száma: 123
Megjelenítve:
Rendezés:


Miért válassz minket?


tapasztalat

30 év tapasztalat

Alapításunk óta eltelt közel 30 év, ezért bátran állíthatjuk, hogy rendelkezünk azzal a rutinnal, hogy minőségi kiszolgálást tudunk Neked nyújtani.



tapasztalat

Valódi bolt vagyunk

A Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyén több, mint 20 kollégánk azon dolgozik, hogy Téged a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben szolgáljon ki. Tegyél minket próbára!


tapasztalat

Széleskörű raktárkészlet

Valódi bolt lévén óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelésedet nagyon hamar, akár 2-3 nap alatt kézhez kaphatod. Naponta frissítjük webáruházunkon a raktárunkban található készletet, ám ha mégsem lenne az általad rendelt termék készleten, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.


tapasztalat

Elérhetőek vagyunk

Kollégáink hétköznapokon 7-16 között, illetve szombaton 7-13 között szívesen segítenek, lépj velünk kapcsolatba!