Szűrők
Bruttó ár

1289Ft - 13791Ft
.Gyártó / Márka

(1)
.Terméktípus

(5)
Kategóriák
Kosár
A kosár jelenleg üres
Összehasonlítás
Termékek hozzáadásához kattints az alattuk található Összehasonlítás gombra.
Termék kereső

Kerti ágyásszegélyek

Az ágyásszegélyek a kertépítés során kulcsfontosságú szerepet játszanak, hiszen nemcsak esztétikai értéket kölcsönöznek a kertnek, hanem funkcionális szempontból is meghatározóak. Az ágyásszegélyek különböző anyagokból készülhetnek, például fa, kő, műanyag vagy fém lehetőségek közül választhatunk. A megfelelő anyag kiválasztása fontos a tartósság és az esztétikum szempontjából.
 
A kertépítés során érdemes néhány fontos tippet figyelembe venni az ágyásszegélyek tervezésekor. Fontos megfontolni az ágyásszegélyek magasságát és elrendezését a kert egészének harmóniájához. A virágágyás szegélyezése során ügyeljünk arra, hogy az ágyásszegélyek segítsenek a növények térbeli elhatárolásában, minimalizálva a gyomnövények terjedését.
 
A modern kerti szegélyek egyre népszerűbbek, hiszen tükrözik a kortárs kerttervezési trendeket. Az egyszerű vonalak és letisztult anyagok, például acél vagy beton, modern kerti atmoszférát teremtenek.
 
Az ágyásszegélyek elrendezése során figyelembe kell venni a kert teljes területét, és a szegélyek segítségével kijelölni az ösvényeket vagy kiemelni a dísznövényeket. Ez struktúrát kölcsönöz a kertnek, segítve az áttekinthetőséget és könnyebb ápolást.
 
A kertdíszítés szegélyekkel összefonódik, mivel az ágyásszegélyek nemcsak a növényeket határolják, hanem dekoratív elemként is szolgálnak. Színes vagy mintás szegélyekkel egyedivé tehetjük kertünket.
 
Az ágyásszegélyek megfelelő választásával kertünk nemcsak szép és rendezett lesz, hanem könnyen kezelhetővé is válik.
Mutass többet
Találatok száma: 5
Megjelenítve:
Rendezés:

Hogyan telepítsünk műanyag ágyásszegélyt?

A műanyag ágyásszegély telepítése könnyű és praktikus módja a kert rendezésének.


  • Kezdd a terület előkészítésével: tisztítsd meg a területet, és jelöld ki az ágyások határait.
  • Válassz minőségi műanyag szegélyt, figyelve a tartósságra és az esztétikára. A műanyag szegélyek gyakran könnyűek, így könnyen kezelhetőek.
  • Helyezd el őket a kijelölt területeken, követve a kívánt formát.
  • Rögzítsd a szegélyeket a talajhoz, például szegekkel vagy tüskékkel.
  • Ültess növényeket az ágyásokba, és gondozd rendszeresen.

A műanyag ágyásszegély idővel megőrzi színét és formáját, így hosszú távon segít a kert rendezettségének és esztétikájának fenntartásában.



Miért válassz minket?


tapasztalat

30 év tapasztalat

Alapításunk óta eltelt közel 30 év, ezért bátran állíthatjuk, hogy rendelkezünk azzal a rutinnal, hogy minőségi kiszolgálást tudunk Neked nyújtani.



tapasztalat

Valódi bolt vagyunk

A Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyén több, mint 20 kollégánk azon dolgozik, hogy Téged a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben szolgáljon ki. Tegyél minket próbára!


tapasztalat

Széleskörű raktárkészlet

Valódi bolt lévén óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelésedet nagyon hamar, akár 2-3 nap alatt kézhez kaphatod. Naponta frissítjük webáruházunkon a raktárunkban található készletet, ám ha mégsem lenne az általad rendelt termék készleten, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.


tapasztalat

Elérhetőek vagyunk

Kollégáink hétköznapokon 7-16 között, illetve szombaton 7-13 között szívesen segítenek, lépj velünk kapcsolatba!