Szűrők
Bruttó ár

1789Ft - 1791Ft
.Gyártó / Márka

(1)
.Terméktípus

(1)
Kategóriák
Kosár
A kosár jelenleg üres
Összehasonlítás
Termékek hozzáadásához kattints az alattuk található Összehasonlítás gombra.
Termék kereső

Bozótvágók

A kézi bozótvágók és macséták olyan kerti szerszámok, amelyek kiválóan alkalmazhatók a bozót eltávolításához és a sűrű növényzet vágásához. Ezek a könnyű és hordozható eszközök ideálisak kisebb kerti területek, szegélyek és nehezen elérhető helyek kezeléséhez. Néhány fontos szempont és jellemző, amelyeket érdemes megfontolni:
 
Markolat Kialakítás: A kényelmes és ergonomikus markolatok növelik a szerszám használatának kényelmét és hatékonyságát. A megfelelő markolat segít a pontos és biztonságos irányításban.
 
Vágószerszámok: A különböző vágószerszámok, például éles penge vagy fogazott pengék, lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy alkalmazkodjanak a különböző növényzet típusaihoz és vágási stílusokhoz.
 
Anyagminőség: A minőségi anyagokból készült pengék és markolatok hozzájárulnak a szerszám tartósságához és élettartamához, különösen intenzív használat esetén.
 
Súly és Könnyűszerkezet: A könnyűszerkezetű kézi bozótvágók és macséták kényelmessé teszik a munkavégzést és megkönnyítik a hordozhatóságot.
 
Biztonság: A biztonsági jellemzők, például védőburkolatok vagy zárszerkezetek, növelik a felhasználó biztonságát a szerszám használata során.
 
Univerzalitás: A sokoldalúan felhasználható szerszámok ideálisak különböző munkafeladatokhoz, mint például bozótvágás, növényzet ritkítása vagy szegélyezés.
 
Karbantartás és Tisztítás: Az egyszerű karbantartás és tisztítás segít a szerszámok hosszabb élettartamában és megbízható működésében.
 
Ár-Érték Arány: Az ár és minőség arányának figyelembevétele segít a kiváló minőségű, megfizethető szerszám kiválasztásában.
 
Ezek a szerszámok különböző kerti feladatok során segítenek, különösen, ha precíziós vágásra van szükség nehezen hozzáférhető területeken. A megfelelő kézi bozótvágó vagy macséta kiválasztása érdekében fontos a felhasználói igények és a tervezett feladatok figyelembevétele.
 

Strend Pro bozótvágó kés

Mutass többet
Találatok száma: 1
Megjelenítve:
Rendezés:


Miért válassz minket?


tapasztalat

30 év tapasztalat

Alapításunk óta eltelt közel 30 év, ezért bátran állíthatjuk, hogy rendelkezünk azzal a rutinnal, hogy minőségi kiszolgálást tudunk Neked nyújtani.



tapasztalat

Valódi bolt vagyunk

A Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyén több, mint 20 kollégánk azon dolgozik, hogy Téged a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben szolgáljon ki. Tegyél minket próbára!


tapasztalat

Széleskörű raktárkészlet

Valódi bolt lévén óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelésedet nagyon hamar, akár 2-3 nap alatt kézhez kaphatod. Naponta frissítjük webáruházunkon a raktárunkban található készletet, ám ha mégsem lenne az általad rendelt termék készleten, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.


tapasztalat

Elérhetőek vagyunk

Kollégáink hétköznapokon 7-16 között, illetve szombaton 7-13 között szívesen segítenek, lépj velünk kapcsolatba!