Szűrők
Bruttó ár

689Ft - 5891Ft
.Terméktípus

(2)
(3)
(2)
Kategóriák
Kosár
A kosár jelenleg üres
Összehasonlítás
Termékek hozzáadásához kattints az alattuk található Összehasonlítás gombra.
Termék kereső

Etetők, itatók

A baromfi itatók és etetők olyan fontos kiegészítők, amelyek hozzájárulnak a baromfiak egészségéhez és jólétéhez a gazdaságokban vagy otthoni tyúkudvarokban. Ezek a készülékek biztosítják, hogy a baromfi mindig hozzáférjen friss vízhez és megfelelő táplálékhoz. Néhány kulcsfontosságú tényező és jellemző, amit érdemes figyelembe venni:
 
Tartósság és Anyagminőség: A tartós anyagokból készült itatók és etetők hosszabb élettartamot biztosítanak, és ellenállnak a környezeti hatásoknak, például időjárási viszonyoknak és baromfiak keltetése során fellépő fizikai igénybevételeknek.
 
Típusok és Méretek: A különböző típusú itatók és etetők lehetnek talajra helyezhetők, függeszthetők vagy állványra szerelhetők. A megfelelő típus és méret kiválasztása a baromfi fajtájától és az állomány méretétől függ.
 
Automatizálás: Az automatizált itatók és etetők megkönnyítik a gondozást, különösen nagyobb méretű baromfikertekben. Ezek lehetnek időzített rendszerek vagy szenzorokkal működőek, amelyek a baromfi igényeit követik.
 
Higiénia és Tisztítás: A könnyen tisztítható kialakítás és anyagok elősegítik a higiénia fenntartását, csökkentve a betegségek és fertőzések kockázatát a baromfiak között.
 
Kényelem és Hozzáférés: Az optimális kialakítás segíti a baromfiak kényelmes és könnyű hozzáférését az itatókhoz és etetőkhöz. Az állatoknak kényelmesen kell hozzáférniük a vízhez és táplálékhoz a napi igényeik kielégítése érdekében.
 
Állíthatóság: Néhány itató és etető állítható méretű és térfogatú, hogy alkalmazkodjon a baromfi növekedéséhez és változó igényeihez.
 
Környezetbarát Anyagok: A környezetbarát anyagokból készült itatók és etetők segíthetik az fenntarthatóság és környezetvédelem iránti elkötelezettségét.
 
Ezen szempontok figyelembevétele segít abban, hogy az itatók és etetők megfeleljenek a baromfiak igényeinek és segítsék elő az egészséges és produktív környezetet.
Mutass többet
Találatok száma: 7
Megjelenítve:
Rendezés:

Válaszd a függeszthető baromfi itatókat!


A függeszthető baromfi itató kiváló választás lehet a baromfitartók számára számos előnye miatt. Elsőként is, ezek az itatók lehetővé teszik a baromfi könnyű hozzáférését a friss és tiszta vízhez. A függesztett kialakításnak köszönhetően a víz mindig magasan van, elkerülve ezzel a szennyeződéseket és a koszolódást.
 
Ezenkívül a függeszthető itatók segítenek a tisztaság fenntartásában, mivel a talajról vagy alacsony helyekről távol tartják a vizet. Ez csökkenti a szennyeződések és a trágya bekerülésének esélyét, így a víz hosszabb ideig marad tiszta és egészséges.
 
A függeszthető baromfi itatók továbbá lehetővé teszik a hatékonyabb térhasználatot, mivel nem foglalják el a talajterületet, és könnyen felszerelhetők a baromfiól vagy az istálló tetőszerkezetére. Ez javítja a baromfi körülményeit és csökkenti a fertőzési kockázatokat.
 
Az ilyen típusú itatók gyakran rendelkeznek kapacitásuknál nagyobb tartályokkal, így kevesebb időt kell szánni az itatási feladatokra. Ez különösen hasznos nagyobb baromfitartásoknál.
 
Végezetül, a függeszthető baromfi itatók strapabíró kialakításuknak köszönhetően hosszú élettartamúak és ellenállnak a baromfi tevékenységeiből származó igénybevételeknek. 
 
Összességében tehát a függeszthető baromfi itatók hatékony és higiénikus megoldást nyújtanak a baromfitartók számára.


Miért válassz minket?


tapasztalat

30 év tapasztalat

Alapításunk óta eltelt közel 30 év, ezért bátran állíthatjuk, hogy rendelkezünk azzal a rutinnal, hogy minőségi kiszolgálást tudunk Neked nyújtani.



tapasztalat

Valódi bolt vagyunk

A Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyén több, mint 20 kollégánk azon dolgozik, hogy Téged a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben szolgáljon ki. Tegyél minket próbára!


tapasztalat

Széleskörű raktárkészlet

Valódi bolt lévén óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelésedet nagyon hamar, akár 2-3 nap alatt kézhez kaphatod. Naponta frissítjük webáruházunkon a raktárunkban található készletet, ám ha mégsem lenne az általad rendelt termék készleten, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.


tapasztalat

Elérhetőek vagyunk

Kollégáink hétköznapokon 7-16 között, illetve szombaton 7-13 között szívesen segítenek, lépj velünk kapcsolatba!