Szűrők
Bruttó ár

1789Ft - 12991Ft
.Gyártó / Márka

(3)
(4)
.Terméktípus

(1)
(1)
(6)
(1)
(2)
(1)
Kategóriák
Kosár
A kosár jelenleg üres
Összehasonlítás
Termékek hozzáadásához kattints az alattuk található Összehasonlítás gombra.
Termék kereső

Lapátok, ásó-lapátok

A lapátok és az ásó-lapátok fontos kerti eszközök, amelyek széles körben alkalmazhatók a kertészeti és kerti munkákban. Ezek a szerszámok segítenek a talaj előkészítésében, ásásban, ültetésben és más kerti tevékenységekben.
 
Talajművelés Eszközei
 
A lapátok és ásó-lapátok ideális eszközök a talajműveléshez, segítik a föld felkészítését ültetésre vagy virágágyások kialakításához.
 
Kertészeti Projektekhez
 
Ezek a szerszámok alapvetőek a kertészeti projektekhez, például virágok, cserjék vagy fák telepítéséhez.
 
Ásás és Földmozgatás
 
Az ásó-lapátok hatékonyan segítenek az ásásban és a földmozgatásban, különösen, ha nagyobb területet kell feldolgozni.
 
Könnyű Kezelhetőség
 
A lapátok és ásó-lapátok kialakítása könnyű kezelhetőséget biztosít, minimalizálva a kerti munka során jelentkező fáradtságot.
 
Kiváló Minőségű Anyagok
 
A minőségi lapátok és ásó-lapátok rozsdamentes acélból vagy más tartós anyagokból készülnek, ami hosszú élettartamot és hatékony teljesítményt biztosít.
 
Ergonomikus Markolat
 
Az ergonomikus markolatok kényelmes fogást nyújtanak, csökkentve ezzel a kéz és hát terhelését a munka során.
 
Többfunkciós Használat
 
Néhány ásó-lapát többfunkciós, lehetővé téve a különböző munkafázisok egyszerű elvégzését egy eszközzel.
 
Kertépítési Projektek
 
A lapátok és ásó-lapátok nélkülözhetetlenek kertépítési projektekhez, amelyek során szükség van a föld megmozgatására, ásására vagy domborzat kialakítására.
 
Gyors és Hatékony Munkavégzés
 
A megfelelően kiválasztott lapátok és ásó-lapátok segítik a gyors és hatékony munkavégzést a kertben.
 
Ezek a szerszámok tehát nem csupán egyszerű eszközök a kertészkedés során, hanem kulcsfontosságúak a talajelőkészítésben és a kertészeti projektek sikeres végrehajtásában is. A könnyű kezelhetőség és a minőségi anyagok alkalmazása révén hozzájárulnak a kerti munka hatékonyságához és a kertész kényelméhez.
Mutass többet
Találatok száma: 12
Megjelenítve:
Rendezés:

Varing és Fiskars lapátok


A Varing és Fiskars lapátok kiváló minőségű és megbízható eszközöket kínálnak a kerti munkákhoz.
 
A Varing lapátokat strapabíró anyagokból, például acélból vagy alumíniumból készítik, ami rendkívül tartóssá és erőteljessé teszi ezeket a lapátokat. A fogantyúk ergonomikus kialakítása kényelmes fogást biztosít, csökkentve a kéz és a csukló fáradtságát hosszabb használat során. A Varing lapátokat általában különböző méretekben és formájú lapátfejekkel tervezik, hogy különböző kerti munkákhoz megfeleljenek.
 
A Fiskars lapátok is ismertek a magas minőségű anyagok és a kiváló kialakítás miatt. Az egy darabból készült acél lapátfejek rendkívül erősek és tartósak. A Fiskars lapátoknál gyakran alkalmazzák az innovatív PowerGear technológiát, amely növeli a vágókés hatékonyságát és könnyebbé teszi a használatot. Az ergonomikus kialakítású fogantyúk a kényelmet szolgálják, és a Fiskars lapátokat széles körű kerti tevékenységekhez tervezték.
 
Mindkét márka lapátjai megbízható teljesítményt nyújtanak a kertészkedés során, és a kiváló anyaghasználatnak, valamint a kényelmes kialakításnak köszönhetően ideálisak mind a profi, mind a hobbi kertészek számára. A választás a személyes preferenciák és az egyes feladatok igényeitől függ.


Miért válassz minket?


tapasztalat

30 év tapasztalat

Alapításunk óta eltelt közel 30 év, ezért bátran állíthatjuk, hogy rendelkezünk azzal a rutinnal, hogy minőségi kiszolgálást tudunk Neked nyújtani.



tapasztalat

Valódi bolt vagyunk

A Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyén több, mint 20 kollégánk azon dolgozik, hogy Téged a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben szolgáljon ki. Tegyél minket próbára!


tapasztalat

Széleskörű raktárkészlet

Valódi bolt lévén óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelésedet nagyon hamar, akár 2-3 nap alatt kézhez kaphatod. Naponta frissítjük webáruházunkon a raktárunkban található készletet, ám ha mégsem lenne az általad rendelt termék készleten, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.


tapasztalat

Elérhetőek vagyunk

Kollégáink hétköznapokon 7-16 között, illetve szombaton 7-13 között szívesen segítenek, lépj velünk kapcsolatba!