Szűrők
Bruttó ár

1348Ft - 6991Ft
.Gyártó / Márka

(2)
.Terméktípus

(1)
(1)
(1)
(1)
Kategóriák
Kosár
A kosár jelenleg üres
Összehasonlítás
Termékek hozzáadásához kattints az alattuk található Összehasonlítás gombra.
Termék kereső

Kerti seprűk

A cirokseprűk, teraszseprűk és vesszőseprűk kiválóan alkalmasak kerti és teraszos területek takarítására. Ezek a seprűk hagyományosan használt eszközök, amelyek könnyen használhatók, és különböző kialakításuknak köszönhetően széles felhasználási lehetőségeik vannak a háztartásban.
 
Cirokseprű
 
Természetes Cirok Anyag: A cirokseprűk hagyományosan természetes cirok rostokból készülnek, amelyek hatékonyan szedik össze a szemetet és a port.
Nagyfelületű Seprés: A cirok rostok széles kialakítása lehetővé teszi a gyors és hatékony seprést nagyobb felületeken.
 
Teraszseprű
 
Műanyag vagy Kőzetrost Anyag: A teraszseprűk kiváló minőségű műanyag vagy kőzetrost rostokból készülnek, amelyek tartósak és ellenállóak.
Kis és Szűk Területekre: Kisebb méretű és keskenyebb kialakításuk révén ideálisak teraszok, járdák és más kis területek takarítására.
 
Vesszőseprű
 
Természetes Vessző Anyag: A vesszőseprűk hagyományosan természetes vesszőkből vagy nádból készülnek, ami kiválóan alkalmas a kerti hulladék gyűjtésére.
Rugalmas Kialakítás: Rugalmas és könnyű kialakításuknak köszönhetően könnyen alkalmazkodnak a kerti felületek formájához.
 
Ezen seprűtípusok széles körű alkalmazhatóságukkal hozzájárulnak a kert és a terasz rendezettségéhez. Az ergonomikus kialakítás és a kényelmes használat teszi őket ideális választássá kerti takarítási feladatokhoz.
 

Teraszseprűk, vesszőseprűk, víztolók

Mutass többet
Találatok száma: 4
Megjelenítve:
Rendezés:


Miért válassz minket?


tapasztalat

30 év tapasztalat

Alapításunk óta eltelt közel 30 év, ezért bátran állíthatjuk, hogy rendelkezünk azzal a rutinnal, hogy minőségi kiszolgálást tudunk Neked nyújtani.



tapasztalat

Valódi bolt vagyunk

A Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyén több, mint 20 kollégánk azon dolgozik, hogy Téged a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben szolgáljon ki. Tegyél minket próbára!


tapasztalat

Széleskörű raktárkészlet

Valódi bolt lévén óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelésedet nagyon hamar, akár 2-3 nap alatt kézhez kaphatod. Naponta frissítjük webáruházunkon a raktárunkban található készletet, ám ha mégsem lenne az általad rendelt termék készleten, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.


tapasztalat

Elérhetőek vagyunk

Kollégáink hétköznapokon 7-16 között, illetve szombaton 7-13 között szívesen segítenek, lépj velünk kapcsolatba!