Szűrők
Bruttó ár

1889Ft - 9791Ft
.Gyártó / Márka

(2)
.Terméktípus

(4)
(1)
Űrtartalom

(1)
(1)
Kategóriák
Kosár
A kosár jelenleg üres
Összehasonlítás
Termékek hozzáadásához kattints az alattuk található Összehasonlítás gombra.
Termék kereső

Vödrök, lombgyűjtő zsákok

A kerti hulladékgyűjtő eszközök számos előnyt kínálnak a kertészeknek, akik gondoskodnak kertjük rendezettségéről és tisztaságáról. A lombgyűjtő zsák, fém vödör és kerti hulladékgyűjtők mind olyan eszközök, amelyek segítenek a kerti hulladék hatékony és környezetbarát kezelésében.
 
A lombgyűjtő zsák ideális eszköz a kerti lombok és egyéb növényi hulladék összegyűjtéséhez. Strapabíró anyagból készül, és könnyen hordozható, lehetővé téve a kényelmes munkavégzést a kertben. A kerti hulladékgyűjtők segítségével a kertész könnyedén összegyűjtheti és szállíthatja a kerti hulladékot, ezáltal tiszta és rendezett környezetet teremtve.
 
A fém vödör praktikus és tartós megoldás a kerti hulladék szállítására. Alkalmas ágak, levelek vagy egyéb szerves anyagok gyűjtésére, és könnyen tisztítható. A kerti hulladékgyűjtők különböző méretekben és formákban elérhetők, lehetővé téve a kertész számára, hogy a saját igényeinek és kerti területének megfelelőt válasszon.
 
Ezek az eszközök egyszerűsítik a kerti munkát, megőrzik a kert rendezettségét, és lehetővé teszik a zöldhulladék környezetbarát kezelését. A megfelelő kerti hulladékgyűjtő eszközökkel a kertész hatékonyan gondoskodhat kertje egészségéről és esztétikájáról.
 

10, 15 és 180 literes kerti vödrök, zsákok

Mutass többet
Találatok száma: 5
Megjelenítve:
Rendezés:


Miért válassz minket?


tapasztalat

30 év tapasztalat

Alapításunk óta eltelt közel 30 év, ezért bátran állíthatjuk, hogy rendelkezünk azzal a rutinnal, hogy minőségi kiszolgálást tudunk Neked nyújtani.



tapasztalat

Valódi bolt vagyunk

A Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyén több, mint 20 kollégánk azon dolgozik, hogy Téged a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben szolgáljon ki. Tegyél minket próbára!


tapasztalat

Széleskörű raktárkészlet

Valódi bolt lévén óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelésedet nagyon hamar, akár 2-3 nap alatt kézhez kaphatod. Naponta frissítjük webáruházunkon a raktárunkban található készletet, ám ha mégsem lenne az általad rendelt termék készleten, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.


tapasztalat

Elérhetőek vagyunk

Kollégáink hétköznapokon 7-16 között, illetve szombaton 7-13 között szívesen segítenek, lépj velünk kapcsolatba!