Vetőmagok, hagymák, gumók

Te is az ültetés szerelemese vagy?


A fűmagok, fűszernövény magok, vetőgumók, virághagyma magok és zöldségvetőmagok a kertészkedés alapvető elemei. A fűmagok kiválóak a gyep létrehozásához és felújításához, biztosítva a gyönyörű, zöld pázsitot. A fűszernövény magok különleges ízesítőkkel látják el az ételeket, és lehetővé teszik saját fűszernövény-kert létrehozását otthon. 
 
A vetőgumók kiváló választások a virágok és növények ültetéséhez, biztosítva az egészséges növekedést és a dús virágzást. A virághagyma magok gyönyörű virágokat hoznak létre kertünkben, és különleges színt és illatot kölcsönöznek. A zöldségvetőmagok lehetővé teszik a friss, saját termesztésű zöldségek élvezetét, és biztosítják az egészséges és tápláló étkezést. 
 
Webshopunkban széles választékban kínálunk minőségi fűmagokat, fűszernövény magokat, vetőgumókat, virághagyma magokat és zöldségvetőmagokat, hogy segítsünk megteremteni álmaid ertjét. Vásárolj tőlünk, és kezdj el kertészkedni a legjobb minőségű termékekkel!
Mutass többet
Találatok száma: 201
Megjelenítve:
Rendezés:


Miért válassz minket?


tapasztalat

30 év tapasztalat

Alapításunk óta eltelt közel 30 év, ezért bátran állíthatjuk, hogy rendelkezünk azzal a rutinnal, hogy minőségi kiszolgálást tudunk Neked nyújtani.



tapasztalat

Valódi bolt vagyunk

A Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyén több, mint 20 kollégánk azon dolgozik, hogy Téged a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben szolgáljon ki. Tegyél minket próbára!


tapasztalat

Széleskörű raktárkészlet

Valódi bolt lévén óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelésedet nagyon hamar, akár 2-3 nap alatt kézhez kaphatod. Naponta frissítjük webáruházunkon a raktárunkban található készletet, ám ha mégsem lenne az általad rendelt termék készleten, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.


tapasztalat

Elérhetőek vagyunk

Kollégáink hétköznapokon 7-16 között, illetve szombaton 7-13 között szívesen segítenek, lépj velünk kapcsolatba!