Szűrők
Bruttó ár

149Ft - 6391Ft
.Gyártó / Márka

(1)
(1)
(1)
(1)
.Terméktípus

(1)
(3)
(1)
(1)
Tartályméret

(1)
(1)
(1)
Kategóriák
Kosár
A kosár jelenleg üres
Összehasonlítás
Termékek hozzáadásához kattints az alattuk található Összehasonlítás gombra.
Termék kereső

Locsolók, locsolókannák

A locsolókanna kertészeti eszközként kiemelkedő fontossággal bír a növények gondozásában. Kényelmes használatának és stílusos kialakításának köszönhetően nem csupán egy funkcionális eszköz, hanem egy kerti kiegészítő is. A locsolókanna előnyei közé tartozik a pontos és hatékony öntözés, a könnyű kezelhetőség és a tartós anyagokból való készítés. 
 
Ezek az eszközök nemcsak a kertész igényeit szolgálják ki, hanem esztétikailag is hozzájárulnak a kert szépségéhez. A kerti munkákat kellemesebbé és eredményesebbé tehetik, miközben a kert összképét is fokozzák a stílusos kialakításukkal. A locsolókanna így nem csupán egy eszköz, hanem egy praktikus és esztétikus kertészeti társ is a mindennapi teendők során.
Mutass többet
Találatok száma: 6
Megjelenítve:
Rendezés:

Néhány szó a csepegtető öntözőről


A csepegtető öntöző pet palackhoz kiváló eszköz, amely egyszerű és hatékony módon segíti a növények megfelelő öntözését. Ez az innovatív kis eszköz csöpögtető rendszert kínál, ami ideális megoldás lehet beltéri vagy kültéri növények gondozásához.
 
Ez a praktikus kiegészítő könnyen használható. Egyszerűen csatlakoztassa a csepegtetőt egy üres PET-palackhoz, majd dugja be a földbe a növény körül. A csepegtető fokozatosan szabályozza a víz kiáramlását, biztosítva, hogy a növények mindig megkapják a megfelelő mennyiségű vizet.
 
A csepegtető öntöző rendszer nemcsak kényelmes, hanem környezetbarát is. A használt PET-palackok újrahasznosításával a fenntartható kerti megoldások közé tartozik. Ezenkívül segít optimalizálni az öntözést, elkerülve a túlzott vízfelhasználást, és biztosítva, hogy a növények pontosan azt a vizet kapják, amire szükségük van.
 
Ez a csepegtető öntözőrendszer ideális választás lehet a kertészek számára, akik keresnek egy egyszerű és hatékony módját a növényeik gondozásának, anélkül, hogy túl sok időt és energiát kellene ráfordítaniuk az öntözésre.


Miért válassz minket?


tapasztalat

30 év tapasztalat

Alapításunk óta eltelt közel 30 év, ezért bátran állíthatjuk, hogy rendelkezünk azzal a rutinnal, hogy minőségi kiszolgálást tudunk Neked nyújtani.



tapasztalat

Valódi bolt vagyunk

A Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyén több, mint 20 kollégánk azon dolgozik, hogy Téged a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben szolgáljon ki. Tegyél minket próbára!


tapasztalat

Széleskörű raktárkészlet

Valódi bolt lévén óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelésedet nagyon hamar, akár 2-3 nap alatt kézhez kaphatod. Naponta frissítjük webáruházunkon a raktárunkban található készletet, ám ha mégsem lenne az általad rendelt termék készleten, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.


tapasztalat

Elérhetőek vagyunk

Kollégáink hétköznapokon 7-16 között, illetve szombaton 7-13 között szívesen segítenek, lépj velünk kapcsolatba!