Szűrők
Bruttó ár

10989Ft - 39992Ft
.Gyártó / Márka

(6)
(8)
.Terméktípus

(7)
(3)
(4)
Típus

(1)
(2)
(1)
(1)
(1)
(1)
Kategóriák
Kosár
A kosár jelenleg üres
Összehasonlítás
Termékek hozzáadásához kattints az alattuk található Összehasonlítás gombra.
Termék kereső

Akkumulátorok, töltők kerti gépekhez

Az AL-KO és Einhell akkumulátorok és akkutöltők modern és hatékony megoldást kínálnak a kertészeti és barkács projektekhez. Az AL-KO akkumulátorok ideálisak a kertészeti gépek számára, például az akkumulátoros fűnyírókhoz és sövényvágókhoz. A kerti szerszámok AL-KO akkumulátorral felszerelve kiválóan alkalmasak a vezeték nélküli munkavégzésre, biztosítva a szabadságot és a könnyű kezelhetőséget a kertben.
 
Az Einhell akkumulátorok, különösen a Power X-Change sorozat, sokoldalú megoldást kínálnak. Az Einhell kerti gépek egységes akkumulátorrendszerrel működnek. Ez a modularitás lehetővé teszi, hogy egy akkumulátort több eszközben használjunk, ezáltal optimalizálva a kerti gépek teljesítményét.
 
Az akkutöltők szintén kulcsfontosságú részei az akkumulátoros rendszernek. Az intelligens akkutöltők gyors és hatékony töltést biztosítanak, míg az automatikus és többfunkciós akkutöltők gondoskodnak az akkumulátorok hosszú élettartamáról és optimális teljesítményéről. A gyorstöltő akkumulátor töltő ideális megoldás a kerti munkák során, amikor fontos a hatékony energiafelhasználás és a folyamatos munkavégzés.
Mutass többet
Találatok száma: 14
Megjelenítve:
Rendezés:

Miért használjunk akkumulátoros kerti gépeket?


Az akkumulátoros kerti gépek az utóbbi években egyre népszerűbbé váltak, és számos előnnyel járnak, amelyek miatt egyre többen választják ezeket az eszközöket a hagyományos, benzines vagy hálózati táplálású kerti gépekkel szemben.
 
Az akkumulátoros kerti gépek elsődleges előnye a kényelem és a mobilitás. Mivel nincs szükség hosszabbítókábelre vagy benzintankra, a felhasználóknak szabadságot biztosítanak a kertben történő munka során. Nem kell aggódni a kábel kötegelése miatt vagy az üzemanyagtank utántöltése miatt, így a munka gyorsabb és gördülékenyebb.
 
Ezenkívül az akkumulátoros kerti gépek környezetbarát megoldást kínálnak. Nem termelnek káros kipufogógázokat, és a működés során minimális zajt keltenek, így kevésbé terhelik a környezetet és a felhasználók környezetét. Ez fontos szempont lehet azoknak, akik szeretnék csökkenteni a környezeti hatásukat, miközben gondozzák kertjüket.
 
Gazdaságosabbak is lehetnek hosszú távon. Bár az akkumulátorok kezdetben költségesebbek lehetnek, az idővel megtérülnek, mivel nincs szükség gyakori benzintankolásra vagy hálózati elektromos energiafelhasználásra. Emellett az akkumulátorok egyre fejlettebb technológiával rendelkeznek, ami hosszabb üzemidőt és rövidebb töltési időt eredményez.
 
Az akkumulátoros kerti gépek könnyű súlyuknak köszönhetően könnyen kezelhetők, és a fejlesztések révén egyre erősebb teljesítményt nyújtanak. Az innovatív tervezés és a modern technológia egyre vonzóbbá teszi ezeket a gépeket a kertészek és a hobbi kertészek körében.
 
Összességében az akkus kerti gépek egy modern, hatékony és környezetbarát választást kínálnak azoknak, akik élvezni szeretnék a kertészkedést anélkül, hogy kompromisszumokat kellene kötniük a kényelem, a teljesítmény és a környezetvédelem terén.


Miért válassz minket?


tapasztalat

30 év tapasztalat

Alapításunk óta eltelt közel 30 év, ezért bátran állíthatjuk, hogy rendelkezünk azzal a rutinnal, hogy minőségi kiszolgálást tudunk Neked nyújtani.



tapasztalat

Valódi bolt vagyunk

A Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyén több, mint 20 kollégánk azon dolgozik, hogy Téged a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben szolgáljon ki. Tegyél minket próbára!


tapasztalat

Széleskörű raktárkészlet

Valódi bolt lévén óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelésedet nagyon hamar, akár 2-3 nap alatt kézhez kaphatod. Naponta frissítjük webáruházunkon a raktárunkban található készletet, ám ha mégsem lenne az általad rendelt termék készleten, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.


tapasztalat

Elérhetőek vagyunk

Kollégáink hétköznapokon 7-16 között, illetve szombaton 7-13 között szívesen segítenek, lépj velünk kapcsolatba!