Szűrők
Bruttó ár

2089Ft - 2391Ft
.Terméktípus

(21)
Kategóriák
Kosár
A kosár jelenleg üres
Összehasonlítás
Termékek hozzáadásához kattints az alattuk található Összehasonlítás gombra.
Termék kereső

Házszámok

Az otthonunkon elhelyezett házszám fontos szerepet tölt be az azonosításban és navigációban. A megfelelően kiválasztott és jól látható házszám segít az látogatóknak és a csomagküldő szolgálatoknak az épület gyors megtalálásában. Különböző típusú házszámok közül választhatunk, például fém, fa vagy műanyag kivitelben, valamint különböző méretekben és formákban. Fontos figyelembe venni az otthonunk stílusát és az előírt helyi szabályokat a házszám kiválasztásakor. Emellett gondoskodni kell arról is, hogy a házszám jól látható legyen a járókelők és a járművek számára, különösen éjszaka vagy rossz időjárási körülmények között. A megfelelően kiválasztott házszám hozzájárul az otthonunk könnyebb azonosíthatóságához és biztonságosabbá teszi az épületet.
 

Alumínium és kerámia házszámok

Mutass többet
Találatok száma: 21
Megjelenítve:
Rendezés:


Miért válassz minket?


tapasztalat

30 év tapasztalat

Alapításunk óta eltelt közel 30 év, ezért bátran állíthatjuk, hogy rendelkezünk azzal a rutinnal, hogy minőségi kiszolgálást tudunk Neked nyújtani.



tapasztalat

Valódi bolt vagyunk

A Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyén több, mint 20 kollégánk azon dolgozik, hogy Téged a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben szolgáljon ki. Tegyél minket próbára!


tapasztalat

Széleskörű raktárkészlet

Valódi bolt lévén óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelésedet nagyon hamar, akár 2-3 nap alatt kézhez kaphatod. Naponta frissítjük webáruházunkon a raktárunkban található készletet, ám ha mégsem lenne az általad rendelt termék készleten, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.


tapasztalat

Elérhetőek vagyunk

Kollégáink hétköznapokon 7-16 között, illetve szombaton 7-13 között szívesen segítenek, lépj velünk kapcsolatba!