Népszerű termékek


Akciók


Válogass több száz kéziszerszám között!


Kéziszerszámok és szerszámkészletek alatt olyan termékeket találhatsz, mint a burkoló szerszámok, kőműves szerszámok, csapszegvágók, csavarhúzók, fogók, gyorsszorítók, jelölő filcek, kalapácsok, lemezvágó ollók, sniccerek, kések. Nagyon sokáig tartani felsorolni mi mindent találhatsz itt, inkább nézz körül kínálatunkban és válassz minőségi kézi szerszámot munkádhoz!

Igen széles skáláját tudjuk bemutatni a kéziszerszámoknak, ahol csak a burkoló és kőműves szerszámaink között több száz termékből válogathatsz, ugyanakkor építőipari fűrészeink, kalapácsok, kézi csempevágók és például lemezvágó ollók is a rendelkezésedre állnak.


Ácsceruzák, kőműves ceruzák

Bautool, Stanley, Kapriol és Sola ácsceruzák mesterek és ezermesterek számára.

Burkoló és kőműves szerszámok

Több mint kétszáz kéziszerszám olyan márkáktól, mint a Bautool, Festa, Kapriol, Stanley, Tovarna, vagy éppen a Yato. Használj minőségi kőműves, burkoló szerszámokat, hogy a munkád könnyebb legyen.

Csavarhúzók, csavarhúzó készletek

A klasszikus csavarhúzók (lapos, csillag, torx) mellett válogass a kifejezetten villanyszerelők számára kifejlesztett Wiha csavarhúzóink között.

Építőipari fűrészeink

Fa, illetve fém fűrészeket, gipszkarton fűrészeket, illesztő és lyukfűrészeket és polisztirol, porotherm, valamint ytong fűrészeket találhatsz.

Festő szerszámok

Ha festeni szeretnél, akkor festő szerszámaink között megtalálhatod a neked megfelelő ecsetet, festőhengert, festékkádat is, de itt találod a keverőgépedhez szükséges keverőszárakat, festőruhát vagy éppen spatulyát is.

Fogók

Blankoló fogók, harapófogók, kombinált fogók, műszerész csípőfogók, popszegecsfogók, profilegyesítő fogók, rabitz fogók, rádiófogók, oldalcsípőfogók, seeger fogók vagy éppen vízpumpafogók. Ezt mind meg tudod rendelni webáruházunkból, vagy gyere be hozzánk Nyíregyházán a Trans-Vidia Kft. telephelyére.

Kábelcsupaszítók, kábelvágók

Válaszd a minőségi Wiha kábelvágókat, kábelcsupaszítókat, hiszen ezeket kifejezetten árammal foglalkozó szakembereknek találták ki.

Kalapácsok

A legősibb szerszám, amit ember valaha készített és még ma is nélkülözhetetlen. Kínálatunkban közel 50 féle kalapács közül választhatsz a burkoló kalapácstól kezdve a gumikalapácsokon át a palázó kalapácsokig.

Kézi csempevágók

Bautool, Festa, Siri és igazán minőségi Sigma csempevágókat kínálunk. De itt találhatsz burkolatszintező elemeket és csempevágó kerekeket is.

Lemezvágó ollók, lemezvágók

Tudtad, hogy lemezvágó ollóval nem kizárólag lemezt tudsz vágni? Használd őket, ha bőrt, rezet vagy éppen dróthálót kell vágnod!

Sniccerek, kések, tördelhető pengék

Műanyag, fémházas és összecsukható kések, tördelhető pengés sniccerek szakembereknek és irodai használatra egyaránt.


Kereshetsz márkák vagy gyártók szerint is