Népszerű termékek


AkciókTárolás, műhelyfelszerelés


Rend a lelke mindennek. Ez természetesen igaz a műhelyedben, kerti tárolódban, garázsodban is, hiszen sokkal könnyebben tudsz úgy dolgozni, ha tudod mit merre találsz. Műhelyfelszerelésink között emelőgépeket, munkaasztalokat, munkapadokat, satukat, szerszámos ládákat, tároló dobozokat, szerszámos táskákat és komplett, különböző szerszámokkal feltöltött szerszámkészleteket is találhatsz.

Emelőgépeink között csörlős emelőkből, Yato elektromos csörlőkből, hidraulikus emelőkből és krokodil emelőkből válogathatsz.

Spanifereink között találhatsz az 1000 kg-os teherbírástól kezdve egészen az 5 tonnás rakományrögzítőig mindenfélét, hogy a számodra tökéletesen passzoló gurtnit tudd használni.

Szerszámkészleteink alatt többek között Home, Vorel, Z-Tools, Yato és Wiha szerszámkoffereket és tárolókat találsz, ha nincs kedved egyesével beszerezni minden fontos kéziszerszámot. Az egészen apró, akár a zsebedben is elférő 12 részes készletektől kezdve a brutális 171 részes készletekig.

Minőségi Vents szerelőajtóink és ellenőrző ablakink között megtalálhatod az egészen kicsi, 100x100 mm-es méretet egészen a 400x600 mm-es méretig.

Szerszámos táskáink és rekeszes tárolóink menüpontunknál közel ötven Kapriol, Mano, Stanley, Yato és Milwaukee szerszámtartókból szemezgethetsz a kalapácstartótól kezdve a szerszámládák, szerszámtáskákon át a szögtáskákig.


Rendszerezni szeretnéd tehát a szerszámaidat?


Válogass az alábbi műhelyfelszereléseink és szerszámos tárolóink között: rakományrögzítők, spaniferek, gumipókok, szerszámos ládák, szerszámos táskák, tárolódobozok. Rendeld meg online vagy gyere be személyesen a Trans-Vidia Kft. telephelyére!

Ha pedig minden a műhelyedhez szükséges dolgot beszereztél, akkor válogass kéziszerszámaink között, ahol több száz burkoló és kőműves szerszám, építőipari fűrészek, jelölő filcek, kalapácsok, kézi csempevágók és minden egyéb kézi szerszám várja, hogy segítségedre legyen munkád, vagy otthonod karbantartása során.Nézz szét az összes szerszámunk között márka vagy gyártó szerint