Népszerű termékek


Akciók
Minőségi Kapriol és Milwaukee munkavédelmi ruhák, cipők és kiegészítők


Szeretnénk figyelmedbe ajánlani kiváló Kapriol munkavédelmi felszereléseinket, hiszen a munkavédelmi cipőtől a munkavédelmi nadrágon és munkavédelmi kabáton át a sapkáig fel tudunk öltöztetni, hiszen a jó munkához elengedhetetlen a jó felszerelés is!


Zajvédőink között füldugókat, fülvédőket és fültokokat találsz.

A hegesztés szerelmeseinek előtétüvegeket, hegesztő mágnakeseket és hegesztőpajzsokat tudunk kínálni.

Emellett természetesen láthatósági mellényeket, 3M ikerszűrős félálarcokat, munkavédelmi sisakokat, baseball sapkákát és védősisakokat, egyéb munkavédelmi termékeink között pedig kordonlácokat és kordonszalagokat vásárolhatsz.

Közel 30 féle munkavédelmi kesztyűnk között Kapriol, PortWest és Milwaukee kesztyűk közül válogathatsz a legegyszerűbb cérnakesztűtől kezdve az igazán komoly vágásbiztos kesztyűkig, amelyek különösen alkalmasak éles fémtárgyak, fémlemezek, üvegek kezelésére is.

Kapriol és Milwaukee védőszemüvegeink és arcvédőink pedig tökéletes biztonságot nyújtanak, ha olyan munkát végzel, ahol fontos, hogy a szemednek vagy az arcodnak ne essen bántodása.


Ha számodra is fontos tehát, hogy amellett, hogy kiváló minőségű és tartós munkavédelmi ruházatban legyél, ugyanakkor szeretnél jól is kinézni abban, amiben dolgozol, akkor neked a Kapriol munkavédelmi ruháit találták ki. A Kapriol már több, mint 90 éve van a piacon, 4000 termékkel már közel 40 országban van jelen. A Kapriol a minőség, a biztonság, az innováció és a megbízhatóság úttörője. A kifejezetten az építőipar számára fejlesztett kéziszerszámai, munkaruhái és munkavédelmi termékei kimagasló minőséget képviselnek. Ne érd be kevesebbel, válassz elsőosztályú munkaruházatot!

Kínálatunkban Kapriol munkavédelmi cipők, bakancsok, szandálok, munkavédelmi kabátok, dzsekik, esőkabátok, munkavédelmi kesztyűk, munkavédelmi maszkok, félálaarcok, munkavédelmi nadrágok és rövidnadrágok, munkavédelmi sisakok és téli sapkák, munkavédelmi zoknik, talpbetétek, térdpárnák, pólók, testhevederek és zuhanásgátlók, munkavédelmi szemüvegek, arcvédők, zajvédők, fültokok és fülvédők találhatóak.

Válogass és rendelj webáruházunkból, vagy gyere be személyesen a Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyére, ahol személyesen is felpróbálhatod, kipróbálhatod az összes munkavédelmi termékünket.