Népszerű termékek


Akciók
Alátétek, csavarok, dűbelek, ragasztó és tömítő anyagok


Válogass több száz rögzítéstechnikai kötőelemünk közül otthonról, kényelemesen! Kötőelemeink között minden olyan hasznos apróságot megtalálsz, ami építkezésedhez, de még az otthonodban is elengedhetetlen.

Alátéteink között EPDM, fakötésű alátétek, fogazott alátétek, lapos alátétek és rugós alátétek között válogathatsz. Tartunk gyűrűs anyát, hatlapú anyát, menetes toldót, önzáró anyát, szárnyas anyát és zárt anyát is.

A csavarok menüpont alatt több száz csavarból válogathatsz, mint például alapcsavarok, önfúró csavarok, állványcsavarok, facsavarok, metrikus csavarok, kapupánt csavarok, de itt találod popszegecs kínálatunkat is.

A csavarhoz dűbel, azaz tipli is dukál, úgyhogy rendelj hozzá műanyag szürke tiplit, terpesztődűbelt vagy univerzális tiplit.

Ugyanezen az oldalon találhatók köteleink, láncaink, illetve tömlőbilincseink és seklieink is.

Ragasztó, illetve tömítőanyagaink között általános ragasztók, szilikonok, purhabok és tömítőprofilok között is válogathatsz.

Lemezek, perforált lemezek alatt találhatod a kiváló minőségű Vormann faszerkezet-építő lemezeinket, így legyen szó akár deszkáról, pallóról, lécról vagy gerendáról, itt biztosan megtalálod a számodra szükséges faösszekötő lemezt.

Oszloptartóink között lecsavarozható és betonozható fajtát is kínálunk, míg technikai sprayk menüpont alá rejtettük a csavarlazító, kontakt, teflon és zsírzó aeroszolainkat.

Sok esetben azt láthatod, hogy a termékek ára darabár szerint van feltűntetve, de kizárólag csomagolási egységben árusítjuk. Ez kizárólag webáruházunkon történik így a könnyebb szállíthatóság érdekében. Amennyiben csak néhány darabra van szükséged, akkor fáradj be hozzánk személyesen a Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyére, ahol szívesen adunk akár egy darabot is a kívánt termékből.Gyártók és márkák szerint is nézelődhetsz kínálatunkban