Trans-Vidia Kft.Tüzép | Barkácsbolt | Webáruház

 


"Mi, a Trans-Vidia munkatársai hiszünk abban, hogy elsőrangú építőanyagokkal, minőségi szerszámokkal és gépekkel, illetve színvonalas kiszolgálással mindenkinek segíthetünk abban, hogy olyan otthonban élhessen, amelyet elképzelt magának."


Több mint 25 év tapasztalat


Számunkra is hihetetlen, de lassan 30 év telt el alapításunk óta, hiszen cégünk 1992-ben kezdte el tevékenységét, családi vállalkozásban.
Klasszikus, generációkon átívelő vállalat, mely egy célt tűzött ki maga elé: vásárlói mindent megkaphassanak, amely otthonukhoz szükséges.
Az évek során temékpalettánk folyamatosan bővült. Kezdetben vasanyag, majd fokozatosan építőanyag termékek, szerszámgépek, kéziszerszámok, csempe és fürdőszobai felszerelések széles skáláját tudhattuk magunk mögött.Egy cél, két vállalat


Az egyre növekvő termékpaletta és a szakszerű irányítás miatt cégünk 2017-ben ketté vált. A Trans-Vidia innentől építőanyaggal, vasanyaggal és barkács termékekkel foglalkozik.
A csempe, fürdőszobai felszerelés és a kerti centrum részlegünk külön cégnév alatt, Csempe és Kert Kft. néven működik tovább.
Kérjük, ha utóbbiakra vagy kíváncsi látogass el az alábbi oldalak egyikére:
www.csempebolt.hu
www.kertcentrum.huKinek miben tudunk segíteni?


Bárkinek, aki szeretne:

  •     házat/lakást építeni
  •     házat/lakást újítani
  •     kertet rendezni
  •     szerszámgépet vásárolni
  •     kéziszerszámot beszerezni
  •     barkácsolni
  •     és még sorolhatnánk...


Szolgáltatásaink


Ingyenes anyagszükséglet-számítás tervrajz alapján

Amennyiben rendelkezel tervrajzzal, legyen szó tetőfedésről, fal- és padló burkolásáról, betonozásról, vagy komplett házépítésről, kollégáink kiszámítják, hogy mennyi alapanyagra van szükséged! Így nem fordulhat elő az, hogy feleslegesen többet vásárolsz az adott termékből!


Ingyenes szaktanácsadás minden területen

Bármelyik részlegünkön vásárolj is, kollégáink készséggel állnak rendelkezésedre, válaszolnak kérdéseidre és tanácsot adnak, hogy Te a legmegfelelőbb terméket vásárold meg elképzeléseid megvalósításához!


Házhoz szállítás

Vásárolnál, de nem tudod, hogyan vidd haza? Cégünknek erre is van megoldása! Bármilyen nálunk vásárolt terméket, legyen szó az apróságtól kezdve, az ömlesztett anyagokon át a 6 méteres vasanyagig kiszállítunk.

További információk: Vásárlási és szállítási feltételek


Kutyabarát áruház

Szívesen látjuk négylábú barátainkat, azonban elvárás, hogy a kutya ne zavarjon más vásárlókat, más kutyásokat. Legyen fegyelmezett és nyugodt; lehetőség szerint ne hangoskodjon folyamatos ugatással. Ha a kutyus habitusa megköveteli, akkor szájkosár használata kötelező.


Rólunk mondták

"Korrekt gyors kiszolgálás. Kedvező árak!"

S. László (Facebook)


"Az ügyintéző úriember rendkívül segítőkész és kedves volt. Nagyon rugalmas és vásárlóbarát áruház. Mindenkinek tiszta szívből ajánlom."

Sz. Ildikó (Árukereső)

"Kedves és nagyon segítőkész eladók. Fullosan felszerelt üzlet"

L. L. Anita (Facebook)


"Sok kommunikáló nem volt.
Az értesítő e-maileket, sms-eket megkaptam.
Ami döbbenetes volt, hogy 24 órán belül kiszállították a betonkeverőt 280km-re..."

B. Roland (Árukereső)

"Kedves, segítőkész, korrekt személyzet!"

T. István (Facebook)


"Azt írták e-mailen, hogy telefonon hívnak a megrendeléssel kapcsolatban. Csak e-mailt küldtek, viszont 24 órán belül megérkezett a betonkeverő! :O "

Brypiere (Árukereső)

"Kivalo vallalkozas!"

K. Gábor (Facebook)


"Korrekt és gyors volt az ügyintézés. Mindenről tájékoztatást adtak.
Ajándéknak rendeltem, nagyon örült az ünnepelt. Minden elképzelését felülmúlta a fúró-behajtó. Hamar megérkezett, SMS-ben értesített az MPL, hogy mehetek a közeli postára átvenni."

Cs. Péter (Árukereső)


Galéria

Feltöltés alatt...