Cégtörténet

Cégünk 1992-ben kezdte tevékenységét Nyíregyházán, családi vállalkozásban. 
 
Az elmúlt 25 évben tevékenységi körünk egyetlen fő cél köré szerveződött: hogy vásárlóink mindent megkaphassanak, ami egy otthonhoz szükséges.
Forgalmazunk építőanyagot, vasanyagot, illetve nyíregyházi telephelyünk mellett webáruházunkon keresztül szerszámokat, barkács termékeket az ipari- és barkácsgépektől kezdve a festékeken, lakkokon, lazúrokon át a betonkeverőig.
 
Emellett gondoltunk a már kész házak, lakások felszerelésére és annak kertjére is, ezáltal kerti gépek, kerti szerszámok, de szén-monoxid érzékelők és kaputelefonok is alkotják a termékpalettánkat.
Nehéz lenne mindent felsorolni, hiszen a folyamatosan bővülő árukészletünk csak webáruházunkban jelenleg is közel 5000 terméket tartalmaz.
 
Nézz szét és rendelj webáruházunkból, lépj velünk kapcsolatba vagy gyere be személyesen Nyíregyházán a Nyíregyházi út 19. szám alá.
 
A Trans-Vidia Kft. csapata
Cégünk az Alföld Tüzép hálózat tagja, amelynek célja
Egy a piac számára elismert és hiteles, a vevők, a gyártók és a kereskedők által keresett vállalkozás, ami értéket termet a vele kapcsolatba lépő vásárlók és partnerek számára.