Szolgáltatásaink


Tervrajz alapján ingyenes anyagszükséglet-számítás

Amennyiben rendelkezel tervrajzzal, legyen szó tetőfedésről, fal- és padló burkolásáról, betonozásról, vagy komplett házépítésről, kollégáink kiszámítják, hogy mennyi alapanyagra van szükséged! Így nem fordulhat elő az, hogy feleslegesen többet vásárolsz az adott termékből!


Minden területen ingyenes szaktanácsadás

Bármelyik részlegünkön vásárolj is, kollégáink készséggel állnak rendelkezésedre, válaszolnak kérdéseidre és tanácsot adnak, hogy Te a legmegfelelőbb terméket vásárold meg elképzeléseid megvalósításához!


Házhozszállítás

Vásárolnál, de nem tudod, hogyan vidd haza? Cégünknek erre is van megoldása! Bármilyen nálunk vásárolt terméket, legyen szó az apróságtól kezdve, az ömlesztett anyagokon át a 6 méteres vasanyagig kiszállítunk.
További információk: Vásárlási és szállítási feltételek


Kutyabarát áruház

Szívesen látjuk négylábú barátainkat!

A mindenki számára kényelmes vásárlás érdekében azonban kérjük betartani az alábbi egyszerű alapszabályokat:

  • Üzletünkbe kizárólag egészséges, az előírt oltásokkal rendelkező kutyát engedünk be. Beteg, sérült, vagy tüzelő kutyát sajnos nem áll módunkban beereszteni.
  • Áruházunkba kicsi, 35 cm-nél kisebb marmagasságú és/vagy 12 kg-nál könnyebb, illetve közepes, 40-55 cm marmagasságú és/vagy 12-35 kg súlyú kutyák vihetők be. Ennél nagyobb kutya csak telephelyvezetői engedéllyel léphet be.
  • A zavartalan vásárlás érdekében csak pórázon vezetett kutyát áll módunkban beengedni. Ha a kutyus habitusa megköveteli, akkor szájkosár használata kötelező.
  • Az alapvető higiéniai állapotok megőrzésének érdekében követelmény, hogy a kutya ne piszkítson a területre. Ha mégis megtörénik a baleset, akkor a kutya gazdája köteles azonnal jelezni valamelyik kollégánknak.
  • Elvárás, hogy a kutya ne zavarjon más vásárlókat, más kutyásokat. Legyen fegyelmezett és nyugodt; lehetőség szerint ne hangoskodjon folyamatos ugatással.
  • A gazda kérésére bármely munkatársunk biztosít friss vízzel teli itatót kedvence számára, illetve bármilyen más kérdésben szívesen áll rendelkezésre.
  • A fenti szabályok be nem tartása esetén a gazda kutyájával együtt köteles elhagyni az áruházat, akár felszólításra is