Szűrők
Bruttó ár

88Ft - 31691Ft
.Terméktípus

(2)
(2)
(4)
(4)
(2)
(2)
Kategóriák
Kosár
A kosár jelenleg üres
Összehasonlítás
Termékek hozzáadásához kattints az alattuk található Összehasonlítás gombra.
Termék kereső

Hálók, lapkelmék, raschel zsákok

A facsemete védőhálók esszenciális eszközök a kerti növényvédelemben. Kiemelkedő szerepet játszanak a gyümölcsfák védelmében és a faültetvények megóvásában. Ezek a speciális hálók hatékonyan szolgálják a csemetevédelmet, védelmet nyújtva a kertészeti projektekben, így biztosítva a növények egészségét és fejlődését.
 
A madárhálók kulcsfontosságúak a kertekben, segítenek a madárvédelem terén. Ezek hatékony eszközök a madarak távoltartására, megóvva a kert növényeit. Korszerű madárhálók biztosítják a természetes egyensúlyt, védelmet nyújtva a növényeknek, és lehetővé téve a kert élővilágának harmóniáját.
 
A kertészeti uborkahálók kiemelkedő szerepet játszanak a zöldségvédelemben, hatékonyan védekezve a kártevők ellen. Ezek a hálók biztosítják a növények optimális fejlődését, megőrizve a termést, és elősegítik a kert egészséges környezetét.
 
A raschel zsákok ideális választás háztáji kertészeti projektekhez. Ezek a kiváló minőségű zsákok széles körben alkalmazhatók, kertészeti célokra, zöldség és gyümölcs csomagolásra. A tartós raschel hálók biztosítják a megfelelő légáteresztést, megőrizve a termékek frissességét és támogatva a hatékony kertészkedést.
Mutass többet
Találatok száma: 16
Megjelenítve:
Rendezés:

Miért használjunk facsemete védőhálót?


A facsemete védőháló használata kiemelkedően fontos az értékes növények védelmében, különösen azoknál, amelyek még fiatalok és sebezhetőek.
 
Védelem az élőlényektől
A fiatal facsemeték gyakran vonzzák a különböző rovarokat, madarakat és kisemlősöket. Néhány madárfaj szívesen táplálkozik a friss hajtásokból vagy a csemeték hajtásainak végeiből, míg más élőlények akár a leveleket, akár a gyökereket támadhatják meg. A védőháló megakadályozza ezeket az élőlényeket a kártételben, megóvva ezzel a csemetét.
 
Időjárás elleni védelem
A védőháló segít az időjárás káros hatásainak minimalizálásában. Erős szél, jégverés vagy túlzott napsütés esetén a háló árnyékot és fizikai védelmet nyújthat a csemetéknek, segítve azokat a kedvezőtlen körülményekkel szemben.
 
Betegségmegelőzés
A védőháló gátolhatja a kórokozók, például gombák, bacilusok és más kórokozók elérését a facsemetékhez. Ezáltal csökkentheti a betegségek terjedésének kockázatát, amelyek gyakran különösen veszélyesek lehetnek a fiatal növények számára.
 
Állatvédelem
Egyes területeken vadállatok is veszélyeztethetik a fiatal facsemetéket. A védőháló megakadályozza, hogy az állatok a növényeket megközelítsék és megrágják, ezzel védelmet nyújtva az ilyen típusú fenyegetések ellen.
 
Ökológiai előnyök
Az ökológiai gazdálkodásban a facsemete védőháló alkalmazása az ökoszisztéma tiszteletben tartását segítheti. Azáltal, hogy minimalizálja a környezeti hatásokat, a védőháló hozzájárul a fenntartható mezőgazdaság és kertészkedés elveihez.
 
Az összességében a facsemete védőháló használata nem csupán fizikai védelmet nyújt a növényeknek, hanem hozzájárul a gazdálkodás fenntarthatóságához és az ökológiai egyensúly megőrzéséhez is.


Miért válassz minket?


tapasztalat

30 év tapasztalat

Alapításunk óta eltelt közel 30 év, ezért bátran állíthatjuk, hogy rendelkezünk azzal a rutinnal, hogy minőségi kiszolgálást tudunk Neked nyújtani.



tapasztalat

Valódi bolt vagyunk

A Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyén több, mint 20 kollégánk azon dolgozik, hogy Téged a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben szolgáljon ki. Tegyél minket próbára!


tapasztalat

Széleskörű raktárkészlet

Valódi bolt lévén óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelésedet nagyon hamar, akár 2-3 nap alatt kézhez kaphatod. Naponta frissítjük webáruházunkon a raktárunkban található készletet, ám ha mégsem lenne az általad rendelt termék készleten, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.


tapasztalat

Elérhetőek vagyunk

Kollégáink hétköznapokon 7-16 között, illetve szombaton 7-13 között szívesen segítenek, lépj velünk kapcsolatba!