Szűrők
Bruttó ár

269Ft - 19691Ft
.Terméktípus

(1)
(1)
(6)
(2)
(1)
(1)
(3)
Űrtartalom

(2)
(1)
(1)
(1)
(1)
Kategóriák
Kosár
A kosár jelenleg üres
Összehasonlítás
Termékek hozzáadásához kattints az alattuk található Összehasonlítás gombra.
Termék kereső

Hordók, kannák

A kerti hordók például ideálisak a víztároláshoz, praktikusan megoldva a kerti víztárolás kihívásait. Ezek a hordók biztosítják a kert számára szükséges vízkészletet. A kerti hordók környezetbarát megoldások, melyek harmonizálnak a kertes házak környezetével, és segítik a fenntartható vízgazdálkodást.
 
A folyadékmérő kancsó kiváló kerti mérőeszköz, mely precíziós méréseket tesz lehetővé a kertben. A precíziós mérőkancsó segíti a pontos mérést az öntözési folyamatok során, biztosítva a megfelelő vízadagolást és növények optimális fejlődését.
 
A kerti mérőpohár kiemelkedő segítség a kertészeti munkákban. Könnyű és praktikus, ideális a folyadék mérésére a kertben. Ez a kerti öntözési mérőeszköz lehetővé teszi a pontos vízadagolást, optimalizálva a növények öntözését. A mérőpohár használata egyszerű és hatékony, lehetővé téve a kertészek számára, hogy pontosan kövessék a vízigényt, és biztosítsák a növények egészséges fejlődését.
Mutass többet
Találatok száma: 15
Megjelenítve:
Rendezés:

Mi mindenre használható egy hordó?


Egy hordó rendkívül sokoldalú eszköz, amely számos különböző feladathoz alkalmazható a mindennapi életben és különböző tevékenységi területeken. Az alábbiakban felsorolok néhány olyan kreatív és hasznos módját, hogyan lehet felhasználni egy hordót.
 
Víztárolás
A hordók kitűnően alkalmazhatók esővíz gyűjtésére. A tetőről összegyűlt esővizet tárolhatjuk bennük, majd ezt a vizet kertöntözéshez, növényöntözéshez vagy egyéb háztartási célokra használhatjuk fel, csökkentve ezzel a vízfogyasztást.
 
Kerti komposztálás
A hordókat kerti komposztálásra is használhatjuk. Belehelyezhetjük a konyhai háztartási hulladékot, növényi maradványokat, majd rendszeres keveréssel és szellőztetéssel elősegíthetjük a szerves anyagok lebomlását, így készíthetünk saját komposztot a kertünk számára.
 
Tárolás
A hordókat remekül lehet használni tárolóként. Például a kertben vagy garázsban eszközöket, szerszámokat, vagy akár takarmányt is elhelyezhetünk bennük.
 
Díszítés
Kreatív módon felhasználva a hordókat kerti díszekként is alkalmazhatjuk. Kivágva oldalukat, ülőhelyként, virágágyások keretezéséhez vagy egyedi kerti dekorációk készítéséhez használhatjuk őket.
 
Állattartás
Kis méretű állatok, például tyúkok vagy nyulak tartására is alkalmasak lehetnek a hordók. Egyes kreatív gazdák átalakítják ezeket a tartályokat mobil tyúkólakká vagy állatfogásokká.
 
Horgászat
A hordókat használhatjuk horgászati célokra is. Megfelelő kialakítással és felszereléssel egy hordó könnyen átalakítható kis hajóvá vagy úszócsónakká.
 
Ezen példák azt mutatják, hogy egy egyszerű hordó számos kreatív és praktikus módja van felhasználhatóságának a mindennapi életben. A különböző célokra való alkalmazkodóképessége révén ideális eszköz lehet a fenntartható és környezettudatos életmód támogatásában.


Miért válassz minket?


tapasztalat

30 év tapasztalat

Alapításunk óta eltelt közel 30 év, ezért bátran állíthatjuk, hogy rendelkezünk azzal a rutinnal, hogy minőségi kiszolgálást tudunk Neked nyújtani.



tapasztalat

Valódi bolt vagyunk

A Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyén több, mint 20 kollégánk azon dolgozik, hogy Téged a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben szolgáljon ki. Tegyél minket próbára!


tapasztalat

Széleskörű raktárkészlet

Valódi bolt lévén óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelésedet nagyon hamar, akár 2-3 nap alatt kézhez kaphatod. Naponta frissítjük webáruházunkon a raktárunkban található készletet, ám ha mégsem lenne az általad rendelt termék készleten, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.


tapasztalat

Elérhetőek vagyunk

Kollégáink hétköznapokon 7-16 között, illetve szombaton 7-13 között szívesen segítenek, lépj velünk kapcsolatba!