Szűrők
Bruttó ár

99Ft - 3391Ft
.Terméktípus

(4)
(10)
(2)
(7)
(2)
(3)
Kategóriák
Kosár
A kosár jelenleg üres
Összehasonlítás
Termékek hozzáadásához kattints az alattuk található Összehasonlítás gombra.
Termék kereső

Fonatolt kötelek, berántó zsinórok

A berántó zsinórok elengedhetetlen segédeszközök, különösen a fűnyírók, sövényvágók és egyéb kerti gépek indításához. Ez az erős, tartós kötél lehetővé teszi a könnyű berántást és a motorok gyors indítását. A kerti gépek berántó zsinóra gyakran kitéve vannak a környezeti tényezőknek, így fontos, hogy ellenálló legyen a kopásnak és az időjárási viszontagságoknak. A speciális kerti gépekhez tervezett berántó zsinórok könnyen kezelhetőek és megbízhatóak, segítve a kertgazdát a hatékony munkavégzésben. A megfelelő berántó zsinór kiválasztása a gépek optimális teljesítményét és hosszú élettartamát biztosítja, így hozzájárulva a kerti munkák gördülékeny lebonyolításához.
 
A fonatolt kerti kötél egy rendkívül erős és strapabíró eszköz, amely számos kerti tevékenységhez ideális. Ez az erős fonott zsinór kiválóan alkalmazható növények rögzítéséhez, kerítések építéséhez és általában a kerti projektekhez. A fonatolt kötél kiváló tartóssággal rendelkezik, így ellenáll az időjárás viszontagságainak és a kültéri környezetnek. A speciális fonatolásnak köszönhetően a zsinór rendkívül erős és rugalmas, könnyen kezelhető, így segít a kerti munkák gördülékeny végrehajtásában. Az erős fonott kötél sokoldalú felhasználású, biztosítva a kertészeknek az eszközök hatékony és megbízható használatát. Legyen szó a kert gondozásáról, vagy akár kerti építési projektekről, a fonatolt kötél nélkülözhetetlen eszköz a kerti munkák során.
 
Az erős ruhaszárító zsinór a tartós szárítókötél ideális választása. Ez a megbízható kötél lehetővé teszi a ruhák hatékony szárítását, ellenállva az időjárásnak és biztosítva a tartósságot.
 
A hőálló tömítő zsinór kiemelkedő megoldás a magas hőmérsékletű környezetekben. Ez a speciális hőálló kötél ideális tömítőanyag, amely hatékonyan ellenáll a magas hőfoknak, és alkalmazható különböző ipari és háztartási alkalmazásokban. A hőálló tömítőkötél hatékonyan szigeteli a hőt, megakadályozva a hőveszteséget és védelmet nyújtva a környezet ellen. Az alkalmazása sokféle területen széleskörű, például kemencékben, kandallókban és egyéb hőtermelő berendezésekben. A hőálló kötél alkalmazása hozzájárul a biztonságos és hatékony hőszigeteléshez, ezáltal optimalizálva a különböző fűtési rendszerek és ipari berendezések működését.
 

Mi mindenre használható a fonatolt kötél?


A fonatolt kötél, más néven zsinór vagy köteg, sokoldalú és hasznos anyag, amely számos területen alkalmazható. Az alábbiakban bemutatom, hogy milyen kreatív és praktikus módon használhatjuk a fonatolt kötelet a mindennapi életben.
 
Kerti dekoráció
A fonatolt kötelet használhatjuk kerti dekorációk készítéséhez. Felfüggeszthetjük virágokat, kisebb lámpákat vagy egyéb díszeket, létrehozva ezzel egyedi és hangulatos kerti kialakítást.
 
Csomagolás
A fonatolt kötelet remekül alkalmazhatjuk csomagoláshoz. Ajándékokat, csomagokat vagy csokrokat szépen megkötözhetjük vele, adhatunk neki egyedi és kézzel készített megjelenést.
 
Sátor vagy ponyva rögzítése
A fonatolt kötél kiválóan használható sátrak, ponyvák vagy ernyők rögzítéséhez. Biztosítja a stabil és tartós kötést, így megakadályozva azok lebillenését vagy lefújását.
 
DIY projektek
Kézműves projektek során a fonatolt kötelet kreatívan felhasználhatjuk. Például készíthetünk belőle kosarakat, szőnyegeket, vagy akár egyedi faldekorációkat.
 
Kemping és túrázás
Kötélként vagy kötegként szolgálhat kempingezés vagy túrázás során. Használhatjuk sátrak felszereléséhez, tárgyak szállításához vagy akár egy egyszerű ruhaszárító vonalhoz is.
 
Műszaki javítások
A fonatolt kötelet használhatjuk ideiglenes javításokra otthoni vagy műszaki feladatoknál. Rögzíthetjük vele törött tárgyakat, kiegészíthetjük vele a műhelyben hiányzó alkatrészeket.
 
Kertészkedés
A fonatolt kötél segíthet a növények támogatásában vagy a kerti rácsok rögzítésében. Rugalmas és erős szerkezete ideális támogatást biztosít a kúszónövényeknek vagy magasabb növényeknek.
 
A fonatolt kötél tehát nem csupán egy egyszerű anyag, hanem egy sokoldalú eszköz, amely számos alkalmazási területen segíthet nekünk kreatív és praktikus megoldások kialakításában a mindennapi életben.
Mutass többet
Találatok száma: 28
Megjelenítve:
Rendezés:


Miért válassz minket?


tapasztalat

30 év tapasztalat

Alapításunk óta eltelt közel 30 év, ezért bátran állíthatjuk, hogy rendelkezünk azzal a rutinnal, hogy minőségi kiszolgálást tudunk Neked nyújtani.



tapasztalat

Valódi bolt vagyunk

A Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyén több, mint 20 kollégánk azon dolgozik, hogy Téged a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben szolgáljon ki. Tegyél minket próbára!


tapasztalat

Széleskörű raktárkészlet

Valódi bolt lévén óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelésedet nagyon hamar, akár 2-3 nap alatt kézhez kaphatod. Naponta frissítjük webáruházunkon a raktárunkban található készletet, ám ha mégsem lenne az általad rendelt termék készleten, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.


tapasztalat

Elérhetőek vagyunk

Kollégáink hétköznapokon 7-16 között, illetve szombaton 7-13 között szívesen segítenek, lépj velünk kapcsolatba!