Szűrők
Bruttó ár

589Ft - 16391Ft
.Terméktípus

(4)
(5)
Kategóriák
Kosár
A kosár jelenleg üres
Összehasonlítás
Termékek hozzáadásához kattints az alattuk található Összehasonlítás gombra.
Termék kereső

Takaróponyvák, fátyolfóliák

A kertészeti munkák során különféle fátyolfóliák és takaróponyvák bizonyulnak hasznosnak. A kertészeti fátyolfólia ideális választás a növényvédelemhez és a talajtakaróhoz. A fátyolfólia segít a kerti területek árnyékolásában és a talaj hőmérsékletének szabályozásában, így fokozva a növények növekedését. A fagyvédelmi fátyolfólia különösen fontos a hidegebb hónapokban, mivel védi a növényeket a fagyástól és a hideg időjárástól.
 
A kerti takaróponyva is kiváló eszköz a növények védelmére. A növénytakaró ponyva hatékonyan óvja a növényeket a hideg, szeles időjárástól, különösen a téli hónapokban. Ez a kertészeti ponyva segít megőrizni a nedvességet és megtartani a növények optimális hőmérsékletét, ezáltal elősegítve a zavartalan növekedést. A takaróponyva továbbá ideális a kerti munkák során, például a tavaszi hajtatáshoz vagy a kora tavaszi ültetéshez.
Mutass többet
Találatok száma: 9
Megjelenítve:
Rendezés:

Mikor használjunk fátyolfóliát?


A fátyolfólia használata számos kerti és növénytermesztési szituációban előnyös lehet, és számos specifikus helyzetben alkalmazható. Néhány olyan körülmény, amikor a fátyolfólia használata különösen hatékony lehet:
 
Kora tavaszi ültetések
A fátyolfólia segíthet a talaj melegének megtartásában és a hővédelemben, így ideális választás lehet korai tavaszi ültetésekhez. Ezzel elősegíthető a magok kikelése és a növények korai növekedése.
 
Fagyvédelem
A fátyolfólia hatékonyan védi a növényeket az éjszakai fagyok ellen. Különösen hasznos lehet kora tavasszal vagy késő ősszel, amikor a hőmérséklet ingadozása fagyveszélyt jelenthet.
 
Téli takarás
A fátyolfólia használata a tél során a hidegtűrő növények, kertek vagy ágyások védelmére szolgál. Megvédi a növényeket a hidegtől, a hó és a téli elemektől.
 
Rovarvédelem
A fátyolfólia megakadályozhatja a káros rovarok és madarak hozzáférését a növényekhez, így segítve megőrizni azokat a kártevők ellen.
 
Magas nedvességigény
Olyan növények esetében, amelyek magas nedvességigényűek, a fátyolfólia segíthet a talaj nedvességének megtartásában és a növények optimális körülményeinek biztosításában.
 
Napégés ellen
A túlzott napfény és hőség elleni védelem érdekében a fátyolfólia szűrőként működhet, csökkentve a növényekre nehezedő stresszt.
 
Mikroklíma kialakítása
A fátyolfólia segíthet egyedi mikroklíma kialakításában a növények számára, ami a termesztési körülményeket szabályozza és optimalizálja.
 
Betegségmegelőzés
A fátyolfólia alkalmazása csökkentheti a talajból származó betegségek kockázatát, mivel megakadályozza a vízcseppek közvetlen érintkezését a növényekkel.
 
Fontos azonban megjegyezni, hogy a fátyolfólia használatának hatékonysága a specifikus kerti körülményektől, a növénytípustól és az időjárási viszonyoktól függ. Mindig érdemes az adott helyzetnek és növényfajtának megfelelően alkalmazni.


Miért válassz minket?


tapasztalat

30 év tapasztalat

Alapításunk óta eltelt közel 30 év, ezért bátran állíthatjuk, hogy rendelkezünk azzal a rutinnal, hogy minőségi kiszolgálást tudunk Neked nyújtani.



tapasztalat

Valódi bolt vagyunk

A Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyén több, mint 20 kollégánk azon dolgozik, hogy Téged a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben szolgáljon ki. Tegyél minket próbára!


tapasztalat

Széleskörű raktárkészlet

Valódi bolt lévén óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelésedet nagyon hamar, akár 2-3 nap alatt kézhez kaphatod. Naponta frissítjük webáruházunkon a raktárunkban található készletet, ám ha mégsem lenne az általad rendelt termék készleten, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.


tapasztalat

Elérhetőek vagyunk

Kollégáink hétköznapokon 7-16 között, illetve szombaton 7-13 között szívesen segítenek, lépj velünk kapcsolatba!