Kerti gépek és kiegészítők

A szép kert elengedhetetlen kellékei a minőségi kerti gépek


A kerti gépek széles választéka segíti a kertészeket és háztulajdonosokat a kert gondozásában és a különböző munkák elvégzésében. Az ágaprítók, fahasítók, rönkhasítók, földfúrók, fűkaszák, szegélynyírók, fűnyírók, gyepszellőztetők, láncfűrészek, lombszívók, lombfúvók, magasnyomású mosók, és sövényvágók mind olyan eszközök, amelyek hatékonyabbá és könnyebbé teszik a kerti munkákat.
 
Az ágaprítók és fahasítók segítenek a fakitermelés során keletkező ágak és fatörzsek feldarabolásában, aprításában. A rönkhasítók további hasznos kiegészítők, amelyek segítenek a tűzifa előállításában és az energiahordozó anyagok könnyebb kezelésében.
 
A földfúrók kiválóan alkalmasak lyukak készítésére a kertben növények ültetéséhez vagy kerítésoszlopok rögzítéséhez. A fűkaszák, szegélynyírók és fűnyírók a gyep karbantartásában nyújtanak segítséget, lehetővé téve a pontos és esztétikus vágást.
 
A gyepszellőztetők fontosak a gyep egészségének fenntartásában, mivel levegőt és tápanyagokat juttatnak a talajhoz. A láncfűrészek ideálisak a vastagabb ágak és fatörzsek vágásához.
 
A lombszívók és lombfúvók hatékonyan kezelik a lehullott leveleket, tisztítják a kertet és a járdát. A magasnyomású mosók számos feladatot látnak el, például a kerti bútorok tisztítását vagy a járdák, teraszok mossát.
 
A sövényvágók segítenek karbantartani a sövények és bokrok formáját. Ezek a gépek összességében megkönnyítik a kertész munkáját, időt és energiát takarítva meg.
 
Fontos, hogy a kerti gépeket helyesen és biztonságosan használjuk, és rendszeresen karbantartsuk az optimális teljesítmény érdekében. A megfelelő gépek kiválasztása és használata segít abban, hogy a kertész munkája hatékony és élvezetes legyen, és a kert gyönyörű és gondozott maradjon.
Mutass többet
Találatok száma: 132
Megjelenítve:
Rendezés:


Miért válassz minket?


tapasztalat

30 év tapasztalat

Alapításunk óta eltelt közel 30 év, ezért bátran állíthatjuk, hogy rendelkezünk azzal a rutinnal, hogy minőségi kiszolgálást tudunk Neked nyújtani.



tapasztalat

Valódi bolt vagyunk

A Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyén több, mint 20 kollégánk azon dolgozik, hogy Téged a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben szolgáljon ki. Tegyél minket próbára!


tapasztalat

Széleskörű raktárkészlet

Valódi bolt lévén óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelésedet nagyon hamar, akár 2-3 nap alatt kézhez kaphatod. Naponta frissítjük webáruházunkon a raktárunkban található készletet, ám ha mégsem lenne az általad rendelt termék készleten, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.


tapasztalat

Elérhetőek vagyunk

Kollégáink hétköznapokon 7-16 között, illetve szombaton 7-13 között szívesen segítenek, lépj velünk kapcsolatba!