Szűrők
Bruttó ár

7788Ft - 26491Ft
.Gyártó / Márka

(2)
(1)
(1)
.Terméktípus

(5)
Kategóriák
Kosár
A kosár jelenleg üres
Összehasonlítás
Termékek hozzáadásához kattints az alattuk található Összehasonlítás gombra.
Termék kereső

Trágyaszórók, kézi vetőgépek

A trágyaszórók és műtrágya kiszórók kulcsszerepet játszanak a kertészeti és mezőgazdasági munkák során, lehetővé téve a hatékony és egyenletes trágyázást. A megfelelő eszköz kiválasztása és használata növeli a terméshozamot és segít a kertek, mezők optimális tápanyagellátásában. Fontos tényezők és szempontok, amelyeket figyelembe kell venni:
 
Kapacitás és Területlefedettség: A trágyaszórók kapacitása meghatározza, mennyi trágyát képesek egyszerre szórni, míg a területlefedettség azt mutatja, milyen széles területre tudják egyenletesen eloszlatni. Az optimális készülék kiválasztása függ a kezelt terület nagyságától.
 
Beállítási Rugalmasság: Keresse azokat a trágyaszórókat, amelyeknél könnyen állítható a kiszórási mennyiség és a terjedelmi szélesség. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy pontosan szabályozzák a kijuttatott trágya mennyiségét a különböző területeken.
 
Működési Módok: Az eszközök lehetnek kézi, hordozható vagy vontatható típusok. A kézi trágyaszórók kisebb területeken való használatra ideálisak, míg a vontathatók és hordozhatók alkalmasabbak nagyobb mezőgazdasági területeken történő munkához.
 
Anyagminőség: Az eszköz tartóssága és élettartama szempontjából fontos, hogy minőségi anyagokból készüljön. Rozsdamentes acél vagy műanyag alkatrészek hozzájárulnak a hosszú élettartamhoz és az ellenálló képességhez a környezeti hatásokkal szemben.
 
Precíz Szórás: A trágyaszóróknak képesnek kell lenniük a precíz trágyaszóráshoz, hogy elkerüljék a túlzott vagy alacsony mennyiségű trágya kijuttatását. Ez növeli a hatékonyságot és csökkenti a pazarlást.
 
Karban Tartás és Tisztíthatóság: A könnyű karbantartás és tisztíthatóság hozzájárul a trágyaszóró hosszú élettartamához. Keresse azokat a modelleket, amelyek könnyen szétszerelhetők és tisztíthatók.
 
A megfelelő trágyaszóró vagy műtrágya kiszóró kiválasztása segíti a gazdálkodókat a hatékony trágyázásban és a termények optimális tápanyagellátásában. Az eszköz kiválasztásakor mindig vegyük figyelembe a munkaterületet és az elvárt teljesítményt a legjobb eredmények eléréséhez.
Mutass többet
Találatok száma: 5
Megjelenítve:
Rendezés:

Miért használjunk kézi műtrágya kiszórót?


A kézi műtrágya kiszórók használata számos előnnyel jár a kertészek és mezőgazdasági termelők számára. Ezek a kis eszközök könnyen használhatók, és számos szempontból elősegítik a hatékony és egyenletes műtrágya kijuttatást.
 
Az egyik legfontosabb előny, hogy a kézi műtrágyaszórók precíz adagolást tesznek lehetővé. A felhasználó teljes kontrollt gyakorolhat az adagolási mennyiség felett, lehetővé téve a pontos táplálékellátást a növények számára. Ez kulcsfontosságú az optimális növekedés és fejlődés szempontjából, különösen kertészeti vagy kisebb méretű területeken.
 
A kézi műtrágyaszórók könnyű súlya és hordozhatósága további előny. Kényelmesek és könnyen szállíthatók, így a felhasználók könnyedén mozoghatnak a kert vagy a mező területén anélkül, hogy nehéz berendezéseket cipeljenek magukkal. Ez különösen fontos nagyobb területeken vagy nehezen megközelíthető területeken.
 
Ezen kívül a kézi műtrágyaszórók használata költséghatékony és energiatakarékos. Nem igényelnek áramellátást vagy üzemanyagot, és a felhasználók saját fizikai erejüket használhatják a műtrágya kijuttatására. Ez nem csak költségmegtakarítást jelent, hanem környezetbarát megoldást is kínál.
 
Az eszközök egyszerűsége és egyszerű kezelhetősége időt is megtakarít a felhasználók számára. A műtrágyaszórók gyorsan összeszerelhetők, könnyen tisztíthatók, és egyszerűen tárolhatók, ami ideális a kertgondozás folyamatának gyors és hatékony végrehajtásához.
 
Összességében a kézi műtrágyaszórók olyan praktikus eszközök, amelyek segítik a kertgazdálkodókat és mezőgazdasági termelőket a hatékony és precíz műtrágyázásban, miközben könnyű, hordozható és költséghatékony megoldást kínálnak.


Miért válassz minket?


tapasztalat

30 év tapasztalat

Alapításunk óta eltelt közel 30 év, ezért bátran állíthatjuk, hogy rendelkezünk azzal a rutinnal, hogy minőségi kiszolgálást tudunk Neked nyújtani.



tapasztalat

Valódi bolt vagyunk

A Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyén több, mint 20 kollégánk azon dolgozik, hogy Téged a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben szolgáljon ki. Tegyél minket próbára!


tapasztalat

Széleskörű raktárkészlet

Valódi bolt lévén óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelésedet nagyon hamar, akár 2-3 nap alatt kézhez kaphatod. Naponta frissítjük webáruházunkon a raktárunkban található készletet, ám ha mégsem lenne az általad rendelt termék készleten, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.


tapasztalat

Elérhetőek vagyunk

Kollégáink hétköznapokon 7-16 között, illetve szombaton 7-13 között szívesen segítenek, lépj velünk kapcsolatba!