Műtrágyák, tápoldatok, virágföldek

Gondozd kertedet minőségi szerekkel!


A gyeptrágya, műtrágya, virágtrágya, szerves trágya, tápoldat és virágföld mind olyan kerti termékek, amelyek kulcsszerepet játszanak a növények egészségének és virágzásának támogatásában. 
 
A gyeptrágya a pázsit táplálására szolgál, javítja a gyep minőségét és színét. A műtrágya szintetikus tápanyagokat tartalmaz, amelyek gyors hatást biztosítanak a növények számára, de fontos figyelembe venni a megfelelő adagolást. A virágtrágyák különféle tápanyagokat tartalmaznak, amelyek elősegítik a virágok egészségét és virágzási időszakát. A szerves trágya természetes anyagokból származik, például állati trágyából vagy komposztból, és hosszabb távon táplálja a talajt és a növényeket. 
 
A tápoldatok koncentrált tápanyagforrások, amelyeket a növények öntözése során adnak hozzá a vízhez, hogy biztosítsák a gyors felszívódást és táplálják a növényeket. A virágföld különleges keverék, amely tápanyagokban gazdag talajt biztosít a virágoknak, és segíti a gyökerek egészséges fejlődését. 
 
Webshopunkban széles választékban kínálunk minőségi kerti trágyákat és talajjavítókat, amelyek segítenek a növények egészségének és szépségének megőrzésében. Vásárolj tőlünk, és gondoskodj kerted virágzásáról és növényeid egészségéről!
Mutass többet
Találatok száma: 121
Megjelenítve:
Rendezés:


Miért válassz minket?


tapasztalat

30 év tapasztalat

Alapításunk óta eltelt közel 30 év, ezért bátran állíthatjuk, hogy rendelkezünk azzal a rutinnal, hogy minőségi kiszolgálást tudunk Neked nyújtani.



tapasztalat

Valódi bolt vagyunk

A Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyén több, mint 20 kollégánk azon dolgozik, hogy Téged a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben szolgáljon ki. Tegyél minket próbára!


tapasztalat

Széleskörű raktárkészlet

Valódi bolt lévén óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelésedet nagyon hamar, akár 2-3 nap alatt kézhez kaphatod. Naponta frissítjük webáruházunkon a raktárunkban található készletet, ám ha mégsem lenne az általad rendelt termék készleten, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.


tapasztalat

Elérhetőek vagyunk

Kollégáink hétköznapokon 7-16 között, illetve szombaton 7-13 között szívesen segítenek, lépj velünk kapcsolatba!