Szűrők
Bruttó ár

589Ft - 3492Ft
.Gyártó / Márka

(1)
(18)
.Terméktípus

(1)
(2)
(1)
(1)
(1)
(2)
(2)
(2)
(1)
(2)
(1)
(2)
(2)
Kategóriák
Kosár
A kosár jelenleg üres
Összehasonlítás
Termékek hozzáadásához kattints az alattuk található Összehasonlítás gombra.
Termék kereső

Virágföldek, perlitek, tőzegek

A különféle virágföld típusok és kerti kiegészítők kiválasztása kulcsfontosságú a növények optimális fejlődése és virágzása szempontjából. A muskátli virágföld speciális keveréke a muskátliknak, amely ideális tápanyagokat és szerkezetet biztosít számukra. A bonsai virágföld a törpefák igényeinek megfelelően készül, biztosítva a megfelelő tápanyagokat és vízháztartást.
 
A citrus virágföld kifejezetten citrusfélék számára van tervezve, figyelembe véve azok specifikus igényeit. A kaktusz virágföld különleges összetétele segíti a kaktuszoknak és szukkulenseknek a szükséges vízmegtartást és tápanyagokat. A palánta virágföld optimális keveréke biztosítja a fiatal növények gyors és egészséges fejlődését.
 
Az általános virágföld széles körben használható, különböző típusú növények számára, és jó tápanyagellátást biztosít. Az örökzöld virágföld a lombhullató növények számára készült, hogy megfeleljen az év minden szakaszában fennálló igényeiknek.
 
A perlit és a tőzeg kiváló hozzávalók a virágföldhöz, mivel javítják a talaj szerkezetét, elősegítik a vízháztartást és segítik a gyökerek megfelelő fejlődését. Ezek a kerti kiegészítők hozzájárulnak a növények egészséges és virágzó állapotához.
Mutass többet
Találatok száma: 20
Megjelenítve:
Rendezés:

Miért válaszd a Florimmo virágföldeket más, olcsóbb termékek helyett?


A Florimo virágföldek a kiváló minőség, a hatékonyság és az innováció szinonimái.
 
Magas Minőségű Összetevők
A Florimo virágföldek kizárólag prémium minőségű összetevőket tartalmaznak. A gondosan kiválasztott természetes alapanyagok, mint a tőzeg és a perlit, optimális víz- és levegőellátást biztosítanak a növényeknek.
 
Különleges Formulák
A Florimo különböző típusú virágföldek kifejlesztésénél a specifikus növényigényeket vették figyelembe. Legyen szó muskátlikról, bonsaikról, citrusfákról vagy általános virágokról, a Florimo kínálata kielégíti minden növény szerelmese igényeit.
 
Optimális Vízmegtartás
A Florimo virágföldek kiegyensúlyozott vízmegtartási képességgel rendelkeznek. Ez segít elkerülni a túlzott vagy elégtelen öntözést, biztosítva a növények optimális fejlődését és egészségét.
 
Hosszantartó Hatás
A Florimo virágföldek hosszan tartó hatást biztosítanak. A növények számára szükséges tápanyagok fokozatos kibocsátása révén biztosítják a hosszú távú táplálást, minimalizálva az extra gondoskodás szükségességét.
 
Biztonságos Használat
A Florimo virágföldek mentesek olyan káros anyagoktól, mint a kórokozók és káros mikroorganizmusok. Ez biztosítja a növények optimális növekedését, miközben minimalizálja a betegségveszélyt.
 
Környezetbarát Gyártás
A Florimo kiemelt figyelmet fordít a fenntarthatóságra. Termékeik gyártása során a környezeti terhelést minimalizálják, és fenntartható forrásokból származó alapanyagokat használnak.
 
Összességében a Florimo virágföldek azoknak szólnak, akik nem elégednek meg kevesebbel, és olyan minőséget keresnek, amely magas szintű növénygondozást tesz lehetővé. A Florimo választásával garantáltan az egészséges és virágzó kertek felé veszi az irányt.


Miért válassz minket?


tapasztalat

30 év tapasztalat

Alapításunk óta eltelt közel 30 év, ezért bátran állíthatjuk, hogy rendelkezünk azzal a rutinnal, hogy minőségi kiszolgálást tudunk Neked nyújtani.



tapasztalat

Valódi bolt vagyunk

A Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyén több, mint 20 kollégánk azon dolgozik, hogy Téged a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben szolgáljon ki. Tegyél minket próbára!


tapasztalat

Széleskörű raktárkészlet

Valódi bolt lévén óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelésedet nagyon hamar, akár 2-3 nap alatt kézhez kaphatod. Naponta frissítjük webáruházunkon a raktárunkban található készletet, ám ha mégsem lenne az általad rendelt termék készleten, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.


tapasztalat

Elérhetőek vagyunk

Kollégáink hétköznapokon 7-16 között, illetve szombaton 7-13 között szívesen segítenek, lépj velünk kapcsolatba!