Szűrők
Bruttó ár

1089Ft - 20491Ft
.Gyártó / Márka

(1)
.Terméktípus

(5)
Kategóriák
Kosár
A kosár jelenleg üres
Összehasonlítás
Termékek hozzáadásához kattints az alattuk található Összehasonlítás gombra.
Termék kereső

Fasebkezelők

A fafelületek megfelelő ápolása és védelme érdekében számos kerti termék áll rendelkezésre. A fasebkezelők hatékonyan védelmezik a fát a nedvesség, kártevők és gombák ellen, hozzájárulva a hosszabb élettartamhoz és az esztétikus megjelenéshez.
 
A fagél ismerős tényező a kertekben, különösen a hideg időjárású területeken. Azonban a megfelelő védelemmel, például fagyálló kezelésekkel és fedőanyagokkal, elkerülhető a fa károsodása a fagy okozta kiterjeszkedés miatt. Ezáltal megőrizhetjük a fa integritását és szépségét.
 
Az oltóviaszok fontosak a fa sebgyógyulásában és a kerti növények védelmében. Segítenek megelőzni a fertőzéseket és gyorsítják a sebgyógyulást, különösen, ha metszés vagy más beavatkozások történnek a növényeken.
 
A kerti ápolószerek és készítmények használata ésszerű és hatékony módja annak, hogy megőrizzük kerti elemek, növények és fák állapotát. Az ilyen termékek alkalmazásával nemcsak a károkat előzhetjük meg, hanem hozzá is járulhatunk a kertünk hosszú távú szépségéhez és egészségéhez. A megfelelő gondossággal és odafigyeléssel hozzájárulhatunk a kerti környezetünk fenntarthatóságához és élvezetéhez.
Mutass többet
Találatok száma: 5
Megjelenítve:
Rendezés:

A Biocera fasebkezelő és oltóviasz előnyei


A Biocera Fasebkezelő és Oltóviasz olyan innovatív termék, amely kiemelkedik a piacon, kiváló minőségű összetevőinek és számos előnyének köszönhetően.
 
Biocera Technológia
A termék alapját a Biocera technológia képezi, ami egy speciális folyamatot takar. Ennek eredményeként a Biocera Fasebkezelő és Oltóviasz kiváló minőségű és hatékony összetevőket tartalmaz, amelyek elősegítik a növények egészséges fejlődését.
 
Fasebkezelő Hatás
A Biocera Fasebkezelő segít a növényeknek ellenállóbbá válni a különböző kórokozókkal és betegségekkel szemben. A megfelelő fajta ápolás és védelem révén növeli a növények immunitását, ezáltal csökkentve a betegségveszélyt.
 
Oltóviasz előnyei
Az oltóviasz alkalmazásával a Biocera tovább erősíti a növények védelmét és segíti a sebek gyorsabb gyógyulását. Ez különösen fontos a metszés vagy sérülések utáni helyreállítás során.
 
Gyors Felszívódás
A Biocera termékcsalád gyorsan felszívódik a növények által, biztosítva a hatékony tápanyagellátást és segítve a gyorsabb növekedést.
 
Környezetbarát Megoldás
A Biocera Fasebkezelő és Oltóviasz környezetbarát, természetes összetevőket tartalmaz. Ez a fenntartható megoldás hozzájárul a kertészeti gyakorlatok környezetvédelmi szempontból történő fejlesztéséhez.
 
Univerzális Felhasználás
A Biocera Fasebkezelő és Oltóviasz széles körben alkalmazható, és megfelelő mind a gyümölcsfák, mind a dísznövények esetében. Egyetlen termékkel többféle növény gondozása és védelme egyszerűsödik.
 
A Biocera Fasebkezelő és Oltóviasz a kertészek biztos választása, akik kiváló minőségű és hatékony terméket keresnek növényeik egészségének és fejlődésének támogatására. A Biocera által nyújtott fejlett technológia révén a kertgazdák garantáltan elégedettek lesznek a termék teljesítményével és eredményeivel.


Miért válassz minket?


tapasztalat

30 év tapasztalat

Alapításunk óta eltelt közel 30 év, ezért bátran állíthatjuk, hogy rendelkezünk azzal a rutinnal, hogy minőségi kiszolgálást tudunk Neked nyújtani.



tapasztalat

Valódi bolt vagyunk

A Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyén több, mint 20 kollégánk azon dolgozik, hogy Téged a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben szolgáljon ki. Tegyél minket próbára!


tapasztalat

Széleskörű raktárkészlet

Valódi bolt lévén óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelésedet nagyon hamar, akár 2-3 nap alatt kézhez kaphatod. Naponta frissítjük webáruházunkon a raktárunkban található készletet, ám ha mégsem lenne az általad rendelt termék készleten, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.


tapasztalat

Elérhetőek vagyunk

Kollégáink hétköznapokon 7-16 között, illetve szombaton 7-13 között szívesen segítenek, lépj velünk kapcsolatba!