Zsákos termékek, építőipari ragasztók

Vásárolj aljzatkiegyenlítőt, esztrichet, csemperagasztó, eps, azaz nikecell ragasztót, száraz betont, cementet, kvarchomokot és mindenféle vakolóanyagot, falazóhabarcsot.

Zsákos termékeinket a súlyuknál fogva általában raklaposan szállítjuk, egy raklapra maximum 600kg termék tehető. 600kg felett már két raklap díja kerül felszámításra. A végleges súly és szállítási költség megtekinthető a kosaradban.

Találatok száma: 43
Megjelenítve:
Rendezés:

Miért válassz minket?


tapasztalat

30 év tapasztalat

Alapításunk óta eltelt közel 30 év, ezért bátran állíthatjuk, hogy rendelkezünk azzal a rutinnal, hogy minőségi kiszolgálást tudunk Neked nyújtani.tapasztalat

Valódi bolt vagyunk

A Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyén több, mint 20 kollégánk azon dolgozik, hogy Téged a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben szolgáljon ki. Tegyél minket próbára!


tapasztalat

Széleskörű raktárkészlet

Valódi bolt lévén óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelésedet nagyon hamar, akár 2-3 nap alatt kézhez kaphatod. Naponta frissítjük webáruházunkon a raktárunkban található készletet, ám ha mégsem lenne az általad rendelt termék készleten, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.


tapasztalat

Elérhetőek vagyunk

Kollégáink hétköznapokon 7-16 között, illetve szombaton 7-13 között szívesen segítenek, lépj velünk kapcsolatba!