Szűrők
Bruttó ár

29Ft - 201Ft
.Terméktípus

(1)
(16)
Kategóriák
Kosár
A kosár jelenleg üres
Összehasonlítás
Termékek hozzáadásához kattints az alattuk található Összehasonlítás gombra.
Termék kereső

Szigetelő anyag tartozékok

Amikor szeretnéd biztosan és stabilan rögzíteni az építési vagy szerelési munkákat, a rögzítőtárcsák és tárcsás dűbelek remek megoldást jelentenek. Ezek a termékek segítenek abban, hogy könnyedén és hatékonyan rögzítsd az elemeket a különböző felületekre, legyen szó betonról, tégláról vagy más anyagról. A rögzítőtárcsák és tárcsás dűbelek széles választékban elérhetőek tüzépünkben, így biztosan megtalálod azokat a méreteket és típusokat, amelyek legjobban megfelelnek a projektjeidhez. A megfelelő rögzítők kiválasztása fontos lépés az építkezés vagy szerelés során, hiszen ezek biztosítják az alapok szilárdságát és az épített szerkezetek stabilitását. Ha minőségi rögzítőtárcsákra és tárcsás dűbelekre van szükséged, látogass el hozzánk, és kérj segítséget kollégáinktól a legmegfelelőbb termékek kiválasztásához!
 

Műanyag tárcsás dűbelek műanyag és fém beütőszöggel

Mutass többet
Találatok száma: 17
Megjelenítve:
Rendezés:


Miért válassz minket?


tapasztalat

30 év tapasztalat

Alapításunk óta eltelt közel 30 év, ezért bátran állíthatjuk, hogy rendelkezünk azzal a rutinnal, hogy minőségi kiszolgálást tudunk Neked nyújtani.



tapasztalat

Valódi bolt vagyunk

A Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyén több, mint 20 kollégánk azon dolgozik, hogy Téged a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben szolgáljon ki. Tegyél minket próbára!


tapasztalat

Széleskörű raktárkészlet

Valódi bolt lévén óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelésedet nagyon hamar, akár 2-3 nap alatt kézhez kaphatod. Naponta frissítjük webáruházunkon a raktárunkban található készletet, ám ha mégsem lenne az általad rendelt termék készleten, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.


tapasztalat

Elérhetőek vagyunk

Kollégáink hétköznapokon 7-16 között, illetve szombaton 7-13 között szívesen segítenek, lépj velünk kapcsolatba!