Szűrők
Bruttó ár

66589Ft - 94491Ft
.Gyártó / Márka

(2)
(1)
.Terméktípus

(3)
Kategóriák
Kosár
A kosár jelenleg üres
Összehasonlítás
Termékek hozzáadásához kattints az alattuk található Összehasonlítás gombra.
Termék kereső

Akkus kinyomópisztolyok, ragasztópisztolyok

Az akkus kinyomópisztolyok kiváló megoldást jelentenek a ragasztók és tömítőanyagok precíz és hatékony felviteléhez. Ezek a vezeték nélküli szerszámgépek könnyen hordozhatók és kényelmesen használhatók, így ideálisak munkavégzéshez olyan területeken, ahol nincs könnyű hozzáférés az elektromos aljzatokhoz. 
 
Az akkus kinyomópisztolyok erőteljes és megbízható működést nyújtanak, lehetővé téve a pontos és egyenletes anyagfelvitelt különféle felületeken és projektekben. Legyen szó építőipari vagy barkácsolási feladatokról, ezek az akkumulátoros szerszámgépek segítenek a hatékony és professzionális végeredmény elérésében.
Mutass többet
Találatok száma: 3
Megjelenítve:
Rendezés:

Megéri akkumulátoros kinyomópisztolyt vásárolni?


Az akkus kinyomópisztoly megvásárlása jó befektetés lehet számos okból. Először is, ezek a szerszámgépek kényelmesek és könnyen hordozhatók, így ideálisak munkavégzéshez olyan területeken, ahol nincs könnyű hozzáférés az elektromos aljzatokhoz. 
 
Másodszor, az akkus kinyomópisztolyok gyors és egyenletes anyagfelvitelt tesznek lehetővé, minimalizálva a fáradtságot és növelve a hatékonyságot a ragasztási vagy tömítési projektek során. 
 
Harmadszor, különböző felületeken és anyagokon is könnyen alkalmazhatók, így alkalmazhatók otthoni és építőipari feladatoknál egyaránt. 
 
Emellett az akkus kinyomópisztolyok hordozható és vezeték nélküli kialakítása lehetővé teszi a szabadságot a munkavégzés során, nem szükséges a kábelekkel való bíbelődés. Összességében, az akkus kinyomópisztolyok praktikus és hatékony megoldást jelentenek a ragasztási és tömítési feladatokhoz, növelve a termelékenységet és lehetővé téve a precíz munkavégzést.


Miért válassz minket?


tapasztalat

30 év tapasztalat

Alapításunk óta eltelt közel 30 év, ezért bátran állíthatjuk, hogy rendelkezünk azzal a rutinnal, hogy minőségi kiszolgálást tudunk Neked nyújtani.



tapasztalat

Valódi bolt vagyunk

A Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyén több, mint 20 kollégánk azon dolgozik, hogy Téged a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben szolgáljon ki. Tegyél minket próbára!


tapasztalat

Széleskörű raktárkészlet

Valódi bolt lévén óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelésedet nagyon hamar, akár 2-3 nap alatt kézhez kaphatod. Naponta frissítjük webáruházunkon a raktárunkban található készletet, ám ha mégsem lenne az általad rendelt termék készleten, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.


tapasztalat

Elérhetőek vagyunk

Kollégáink hétköznapokon 7-16 között, illetve szombaton 7-13 között szívesen segítenek, lépj velünk kapcsolatba!