Kosár
A kosár jelenleg üres
Összehasonlítás
Termékek hozzáadásához kattints az alattuk található Összehasonlítás gombra.
Szűrők
Bruttó ár
689Ft - 22692Ft
.Gyártó / Márka
(23)
(3)
(8)
(2)
(6)
.Terméktípus
(2)
(1)
(1)
(9)
(17)
(8)
(2)
(6)
(1)
Súly
(1)
(2)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(5)
(13)
(2)
(1)
(5)
(2)
(1)
(2)
(1)
(1)
Termék kereső

Kalapácsok


Festa, Juco, Stanley, Z-Tools és Kapriol kalapácsok


A kalapács az egyik, ha nem a legősibb ember által készített szerszám. Mára már több száz fajtája ismert. Gyakorlatilag nincs háztartás, ahonnan hiányozhatna egy jó kalapács.

Felépítése elég egyszerű, alapvetően egy fejből és egy nyélből áll. A kisebb, finomabb feladatokhoz a könnyebb, 0,1-0,3 kg-os kalapácsokat érdemes használni; a nagyobb, koncentrált erőkifejtést igénylő munkákhoz pedig 0,5kg súlytól felfelé kell gondolkodni. A klasszikus fanyél mellett ma már ergonómikus üvegszálas nyéllel is rendelhetsz kalapácsot.

Keress számodra megfelelő típusú kalapácsot, hiszen felhasználás szerint böngészhetsz burkoló kalapácsok, cipészkalapácsok, domborító kalapácsok, gumikalapácsok, kőműves kalapácsok, kőtörő kalapácsok és palázó kalapácsok között is.

Találatok száma: 47
Megjelenítve:
Rendezés:

Miért válassz minket?


tapasztalat

30 év tapasztalat

Alapításunk óta eltelt közel 30 év, ezért bátran állíthatjuk, hogy rendelkezünk azzal a rutinnal, hogy minőségi kiszolgálást tudunk Neked nyújtani.tapasztalat

Valódi bolt vagyunk

A Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyén több, mint 20 kollégánk azon dolgozik, hogy Téged a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben szolgáljon ki. Tegyél minket próbára!


tapasztalat

Széleskörű raktárkészlet

Valódi bolt lévén óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelésedet nagyon hamar, akár 2-3 nap alatt kézhez kaphatod. Naponta frissítjük webáruházunkon a raktárunkban található készletet, ám ha mégsem lenne az általad rendelt termék készleten, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.


tapasztalat

Elérhetőek vagyunk

Kollégáink hétköznapokon 7-16 között, illetve szombaton 7-13 között szívesen segítenek, lépj velünk kapcsolatba!