Szűrők
Bruttó ár

48489Ft - 153491Ft
.Gyártó / Márka

(2)
(5)
(5)
.Terméktípus

(5)
(7)
Akciós / Új

(2)
Fordulatszám

(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(2)
(2)
(1)
(1)
Nyomaték

(2)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
Típus

(2)
(3)
(2)
(4)
(1)
Töltési idő

(3)
Kategóriák
Kosár
A kosár jelenleg üres
Összehasonlítás
Termékek hozzáadásához kattints az alattuk található Összehasonlítás gombra.
Termék kereső

Akkus ütvefúró-csavarozók, ütvecsavarozók

 
Az akkumulátoros ütvefúró-csavarozók és ütvecsavarozók sokoldalú és hatékony eszközök az építőipari és barkácsolási projektekhez. A vezeték nélküli kialakítás lehetővé teszi a szabadságot a munkavégzés során, nem szükséges elektromos aljzathoz kötni őket, így könnyedén hozzáférhetők a nehezen megközelíthető területek is. 
 
Az akkumulátoros ütvefúró-csavarozók kiválóan alkalmasak a fúrásra és csavarozásra különféle anyagokban, míg az ütvecsavarozók segítségével gyorsan és hatékonyan lehet rögzíteni a csavarokat. A hordozható kialakításnak köszönhetően könnyen kezelhetők és szállíthatók, így ideálisak otthoni vagy műhelyi munkákhoz egyaránt. Az akkus ütvefúró-csavarozók és ütvecsavarozók erős és megbízható teljesítményt nyújtanak, így biztosítva a gyors és hatékony munkavégzést. 
 
Összességében, ezek a szerszámgépek praktikus és megbízható eszközök minden olyan felhasználó számára, aki értékeli a kényelmet, a hatékonyságot és a mobil munkavégzés lehetőségét.
Mutass többet
Találatok száma: 12
Megjelenítve:
Rendezés:

Milyen márkájú akkus ütvecsvarozót válasszak?


Amikor az ütvecsavarozók közötti választást fontolgatjuk, több szempontot is figyelembe kell vennünk, beleértve a márkák által kínált minőséget, teljesítményt és funkcionalitást is. Az összehasonlítás során gyakran találkozunk olyan nevekkel, mint a Hikoki, Yato és Milwaukee, amelyek mindegyike kiváló hírnévvel rendelkezik a szerszámgépek piacán.
 
A Hikoki ütvecsavarozók erős és megbízható teljesítményt nyújtanak, széles skálájú felhasználási területeken, ideálisak az építőipari és műhelyi feladatokhoz egyaránt. A Yato szerszámgépek jó ár-érték aránnyal rendelkeznek, megfizethető áron kínálva a megfelelő funkcionalitást. A Milwaukee ütvecsavarozók magas minőséget képviselnek és erős teljesítményt biztosítanak, gyakran a professzionális felhasználók választása.
 
Az ütvecsavarozók kiválasztásakor fontos figyelembe venni a motor teljesítményét, a fordulatszámot, a csavarozási nyomatékot és az ütőmechanizmus erejét is. A Hikoki és Milwaukee általában kiemelkedő teljesítményt kínálnak ezen a területen, míg a Yato esetében inkább a megfizethető ár és elfogadható teljesítmény a jellemző.
 
A vásárlás előtt érdemes alaposan mérlegelni az egyes márkák jellemzőit és azokat az igényeket, amelyeknek megfelelő ütvecsavarozót keresünk. Ha professzionális felhasználásra van szükségünk, a Hikoki vagy Milwaukee lehet a legjobb választás, míg otthoni vagy kisebb munkákhoz a Yato is tökéletesen megfelelhet. Végül is, a megfelelő döntés meghozatala kulcsfontosságú a hatékony és eredményes munkavégzéshez.


Miért válassz minket?


tapasztalat

30 év tapasztalat

Alapításunk óta eltelt közel 30 év, ezért bátran állíthatjuk, hogy rendelkezünk azzal a rutinnal, hogy minőségi kiszolgálást tudunk Neked nyújtani.



tapasztalat

Valódi bolt vagyunk

A Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyén több, mint 20 kollégánk azon dolgozik, hogy Téged a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben szolgáljon ki. Tegyél minket próbára!


tapasztalat

Széleskörű raktárkészlet

Valódi bolt lévén óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelésedet nagyon hamar, akár 2-3 nap alatt kézhez kaphatod. Naponta frissítjük webáruházunkon a raktárunkban található készletet, ám ha mégsem lenne az általad rendelt termék készleten, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.


tapasztalat

Elérhetőek vagyunk

Kollégáink hétköznapokon 7-16 között, illetve szombaton 7-13 között szívesen segítenek, lépj velünk kapcsolatba!