Szűrők
Bruttó ár

488Ft - 219491Ft
.Gyártó / Márka

(4)
(5)
(3)
.Terméktípus

(1)
(3)
(1)
(6)
(9)
Diagonális vágás

(1)
(1)
(1)
Roppantó erő

(1)
(1)
Súly

(1)
(1)
(1)
Vágáshossz

(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(2)
(1)
Vágásvastagság

(3)
Átmérő

(1)
(1)
(2)
(2)
Kategóriák
Kosár
A kosár jelenleg üres
Összehasonlítás
Termékek hozzáadásához kattints az alattuk található Összehasonlítás gombra.
Termék kereső

Kézi csempevágók

A kézi csempevágók praktikus eszközök a csempék pontos és tiszta vágásához otthoni vagy professzionális burkolási projektek során. Ezek a készülékek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy könnyen szabják testre a csempéket a kívánt méretre, így biztosítva a precíz illeszkedést és a professzionális burkolatot.
 
A kézi csempevágók különböző típusai, mint például a talpas csempevágó, a karos csempevágó vagy a forgó kerekű csempevágó, lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy kiválasszák a projekthez legmegfelelőbbet. A különböző csempevágók specifikus feladatokra optimalizáltak, például egyes típusok a hosszabb csempék vágásához, míg mások a kör alakú vagy szögletes vágásokhoz ideálisak.
Mutass többet
Találatok száma: 20
Megjelenítve:
Rendezés:

Miért válasszam a Sigma csempevágóit?


A Sigma csempevágók a burkolási és csempézési projektek elengedhetetlen eszközei, kiváló minőségű olasz precizitással és megbízhatósággal. Az évtizedes tapasztalat és szakértelem ötvöződik ezekben az eszközökben, amelyek ideálisak mind hobbi, mind professzionális felhasználásra.
 
A Sigma csempevágók különböző típusokban érhetők el, beleértve a hagyományos karos csempevágókat és a talpas csempevágókat is. A karos változatok lehetővé teszik a pontos és egyenes vágást, míg a talpasok segítenek a hosszabb csempék könnyebb kezelésében. Emellett a Sigma csempevágók általában kialakításuknak és anyagaiknak köszönhetően hosszú élettartamúak és ellenállóak, így a felhasználók hosszú időn keresztül számíthatnak rájuk.
 
Az egyik kiemelkedő jellemző a Sigma csempevágóknál az egyszerű és hatékony vágási mechanizmus. A precíz vágófejek és a könnyen kezelhető karok lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy gyorsan és pontosan vágjanak csempét, így időt és energiát takaríthatnak meg a burkolási projektek során. Emellett a Sigma csempevágók kompakt kialakításuknak köszönhetően könnyen hordozhatók és tárolhatók.
 
Összességében a Sigma csempevágók a minőségi olasz kéziszerszámok megbízható képviselői, amelyek segítségével a felhasználók magabiztosan végezhetik el csempézési és burkolási munkáikat. A termékek megbízhatóságukkal és funkcionalitásukkal kiemelkednek, és ideális választást jelentenek mindazoknak, akik prémium minőségű csempevágó eszközöket keresnek a projektjeikhez.


Miért válassz minket?


tapasztalat

30 év tapasztalat

Alapításunk óta eltelt közel 30 év, ezért bátran állíthatjuk, hogy rendelkezünk azzal a rutinnal, hogy minőségi kiszolgálást tudunk Neked nyújtani.



tapasztalat

Valódi bolt vagyunk

A Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyén több, mint 20 kollégánk azon dolgozik, hogy Téged a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben szolgáljon ki. Tegyél minket próbára!


tapasztalat

Széleskörű raktárkészlet

Valódi bolt lévén óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelésedet nagyon hamar, akár 2-3 nap alatt kézhez kaphatod. Naponta frissítjük webáruházunkon a raktárunkban található készletet, ám ha mégsem lenne az általad rendelt termék készleten, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.


tapasztalat

Elérhetőek vagyunk

Kollégáink hétköznapokon 7-16 között, illetve szombaton 7-13 között szívesen segítenek, lépj velünk kapcsolatba!