Szűrők
Bruttó ár

48689Ft - 103492Ft
.Gyártó / Márka

(1)
(3)
.Terméktípus

(4)
Akkus sarokcsiszoló akkumulátor típusa

(1)
Akkus sarokcsiszoló fordulatszáma

(1)
Akkus sarokcsiszoló tárcsaátmérője

(1)
Fordulatszám

(1)
(1)
(1)
Tárcsaátmérő

(3)
Típus

(1)
(2)
Kategóriák
Kosár
A kosár jelenleg üres
Összehasonlítás
Termékek hozzáadásához kattints az alattuk található Összehasonlítás gombra.
Termék kereső

Akkus sarokcsiszolók

Az akkumulátoros sarokcsiszolók sokoldalú eszközök, melyek ideálisak vágáshoz, csiszoláshoz és anyagmegmunkáláshoz. A vezeték nélküli kialakítás lehetővé teszi a szabadságot a munkavégzés során, nem szükséges elektromos aljzathoz kötni őket, ezáltal könnyebb hozzáférést biztosítanak nehezen megközelíthető területeken. 
 
Az akkus sarokcsiszolók erős és hatékony működést nyújtanak, így alkalmasak mind otthoni, mind építőipari feladatokhoz. A hordozható kialakításnak köszönhetően könnyen szállíthatók és kezelhetők, így ideálisak kültéri és beltéri munkavégzéshez egyaránt. Összességében az akkumulátoros sarokcsiszolók praktikus és megbízható eszközök, melyek segítségével gyorsan és hatékonyan végezhetők el különféle anyagok megmunkálása során.
Mutass többet
Találatok száma: 4
Megjelenítve:
Rendezés:

Miért jó, ha van otthon egy akkus sarokcsiszolód?


Egy otthoni akkus sarokcsiszoló sokoldalú eszköz lehet a barkácsolás és az otthoni javítások során. Használható például a fémek, csempék, csempék vagy kövek vágására, csiszolására vagy megmunkálására. A vezeték nélküli kialakítás lehetővé teszi a szabadságot a munkavégzés során, nem kell aggódnod a kábelek miatt, és könnyedén hozzáférhetsz nehezen megközelíthető területekhez. 
 
Az akkus sarokcsiszolók kisméretűek és könnyen kezelhetők, így kényelmesen tárolhatók és szállíthatók. Ez az eszköz lehetővé teszi a gyors és hatékony munkavégzést otthoni feladatokhoz, például a burkolatok vagy csővezetékek pontos vágásához vagy csiszolásához. Emellett, az akkus sarokcsiszolók általában erős és megbízható teljesítményt nyújtanak, így bármilyen anyag megmunkálása során hasznos segítséget jelentenek. 
 
Összességében egy akkus sarokcsiszoló otthoni készletben tartása lehetővé teszi a gyors és precíz munkavégzést számos otthoni feladathoz, így ideális eszköz lehet a barkácsoláshoz és az otthoni felújításokhoz.


Miért válassz minket?


tapasztalat

30 év tapasztalat

Alapításunk óta eltelt közel 30 év, ezért bátran állíthatjuk, hogy rendelkezünk azzal a rutinnal, hogy minőségi kiszolgálást tudunk Neked nyújtani.



tapasztalat

Valódi bolt vagyunk

A Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyén több, mint 20 kollégánk azon dolgozik, hogy Téged a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben szolgáljon ki. Tegyél minket próbára!


tapasztalat

Széleskörű raktárkészlet

Valódi bolt lévén óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelésedet nagyon hamar, akár 2-3 nap alatt kézhez kaphatod. Naponta frissítjük webáruházunkon a raktárunkban található készletet, ám ha mégsem lenne az általad rendelt termék készleten, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.


tapasztalat

Elérhetőek vagyunk

Kollégáink hétköznapokon 7-16 között, illetve szombaton 7-13 között szívesen segítenek, lépj velünk kapcsolatba!