Leier Toscana Extra tetőcserép

Kérjük lépjen velünk kapcsolatba és kérje egyedi szállítási ajánlatunkat
További termékek ettől a gyártótól

Átvételi pontok 1490 Ft

Szállítás 1790 Ft-tól

Személyesen Ingyenes

További információk

Leírás

Teljesen egyedi megoldások, valamint a környezettel szorosan harmonizáló tetőszerkezetek kiépítésére egyaránt lehetőséget nyújt a speciális fedőanyaggal ellátott Toscana betoncserép. A klasszikussal ellentétben az úgynevezett különleges extra színezéssel készülnek. Ennek köszönhetően a mediterrán típusú épületek és tetők stílusának megfelelő fedésképet biztosítanak. Az Extra tetőcserepeknél az izgalmas formát a színek sokfélesége teszi még változatosabbá.


Leier betoncserepek legfőbb előnyei

  • letisztult vonalvezetésű formavilág
  • gyorsan, gazdaságosan építhető
  • stabilan ellenáll a szélsőséges időjárásnak

A Leier tetőfedő rendszerek gazdaságos és esztétikus tetők kialakítását teszik lehetővé, betoncserepeink bármilyen építészeti megoldással jól harmonizálnak. A hullámos Leier cserepek elsősorban védelmi funkciót látnak el, hiszen a megépített tetőnek az az elsődleges feladata, hogy az időjárás viszontagságaitól megvédje az ingatlant. Természetesen jogos elvárás, hogy a tető amellett, hogy 100%-os védelmet nyújt, még legyen szép is. A Leier betoncserepei ennek az igénynek is maximálisan megfelelnek.

A letisztult vonalvezetés és az elemek tökéletes illeszkedése gyors és gazdaságos tetőfedést tesz lehetővé. Szükség is van a pontos és megbízható illesztésekre, napjaink olykor teljesen kiszámíthatatlan időjárásának köszönhetően előtérbe kerültek azok az építőelemek, amelyek extrém körülmények között is biztos védelmet nyújtanak a házaknak. A Leier Toscana betoncserép az esőnek és a szélnek ugyanúgy ellenáll, mint a nagy melegnek.

A többszörösen felületkezelt, nagy hullámú Toscana betoncserépre 50 év garanciát vállalunk. A Leier cserepei több évtizedre szólnak, biztosak vagyunk a tartósságában, hiszen mi gyártottuk, tudjuk, hogy miből van, és hogy mit bír. A betoncserepeink rendkívül szilárdak, és ez a tulajdonságuk, valamint a vízzáró képességük és a fagyállóságuk az idő előrehaladtával csak nő.

A Leier építőelemekhez az alapanyagokat gondosan válogatjuk össze, a saját magunk felé támasztott rendkívül szigorú elvárások miatt csak a legjobb anyagokkal dolgozunk. Ennek köszönhető, hogy a garantáltan méretpontos Toscana betoncserepek a hőmérséklet gyakori ingadozása ellenére sem vetemednek. Az egymáshoz tökéletesen illeszkedő betoncserepek nagy nedvesség hatására sem veszítenek szilárdságukból, alakjukat és méretüket ekkor sem változtatják.

Víz, cement, homok és vasoxid alapú színezőanyagok keverékéből áll a Toscana betoncserép, a természetes alapanyagok és a környezettudatos gyártási folyamat nálunk nagyon fontos. Legyen szó bármilyen Leier építőanyagról, vagy építőelemről, kizárólag környezetbarát anyagokat használunk fel az előállítás során, a régi, elhasznált, vagy sérült betoncserepek nem jelentenek kockázatot a környezetre, feldolgozhatók és újrahasznosíthatók.

Bármilyen rendeltetési célú épület tetőfedésére alkalmasak a Leier betoncserepei, nálunk biztosan megtalálja az elképzeléseinek megfelelő cserepeket.


Műszaki adatok

  • Tetőhajlásszög 22°-tól
  • Méret 330 x 420 mm
  • Tömeg 4,5 kg/db
  • Profilmagasság 36 mm
  • Névleges fedési szélesség 304 ± 5 mm
  • Tetőlécméret minimum 30×50 mm
  • Tetőléctávolság maximum 34 cm
  • Átfedés minimum 8 cm, tetőhajlásszögtől függően
  • Szükséglet átlag 10 db/tető m2

Színválaszték

  • Palazzo
  • Cappello

Referencia képek


  • 1/3
  • Előző
  • Következő
Termék paraméterek
.Gyártó / Márka Leier
.Név Toscana Extra
.Terméktípus Tetőcserepek
Kapcsolódó termékek


Miért válassz minket?


tapasztalat

30 év tapasztalat

Alapításunk óta eltelt közel 30 év, ezért bátran állíthatjuk, hogy rendelkezünk azzal a rutinnal, hogy minőségi kiszolgálást tudunk Neked nyújtani.



tapasztalat

Valódi bolt vagyunk

A Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyén több, mint 20 kollégánk azon dolgozik, hogy Téged a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben szolgáljon ki. Tegyél minket próbára!


tapasztalat

Széleskörű raktárkészlet

Valódi bolt lévén óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelésedet nagyon hamar, akár 2-3 nap alatt kézhez kaphatod. Naponta frissítjük webáruházunkon a raktárunkban található készletet, ám ha mégsem lenne az általad rendelt termék készleten, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.


tapasztalat

Elérhetőek vagyunk

Kollégáink hétköznapokon 7-16 között, illetve szombaton 7-13 között szívesen segítenek, lépj velünk kapcsolatba!