Velux GLL 1061 Standard Plus felső kilincses tetőablak

Kérjük lépjen velünk kapcsolatba és kérje egyedi szállítási ajánlatunkat
További termékek ettől a gyártótól

Átvételi pontok 1490 Ft

Szállítás 1790 Ft-tól

Személyesen Ingyenes

További információk

Leírás
Felső kilincses Standard Plus tetőtéri ablakunk 3-rétegű üveggel rendkívül jó hőszigetelő képességű, megfizethető áron. Időtálló választást jelent otthonod számára, nincs semmi kompromisszum a minőséget illetően. Az innovatív ThermoTechnologyTM hőszigetelési rendszerrel (plusz hőszigetelő anyag a tok és a szárny csatlakozásánál) és extra gumitömítéssel ellátott ablak kiváló hőszigetelő képességű. Az egyedi felső kilinccsel a legtöbb ablakbeépítési magasság esetén kényelmesen használható. Ráadásul az ablak alá tetszésed szerint helyezhetsz kanapét vagy asztalt és még így is kényelmesen tudod nyitni-zárni az ablakot.
Javasolt beépítési magasság: padló síkjától ablak alja 80-130 cm.
A tetőtéri ablak beépítéséhez burkolókeretet is kell vásárolni.
Tetőablak előnyei
  1. Energiahatékony 3-rétegű üveg: Az innovatív 3-rétegű üvegezéssel megfizethető a jobb energiahatékonyság. Az alacsony, 1,1 W/m2K U-érték (hőátbocsátási tényező) a záloga annak, hogy otthonod meleg marad, a hőérzet javul.
  2. ThermoTechnology™: A tetőablak a szabadalmazott VELUX ThermoTechnology™ hőszigetelési rendszerrel készül, otthonodban a hőérzet javul, a fűtésszámla csökken.
  3. Fokozott hangszigetelés: Az extra gumitömítés a 3-rétegű üveggel kombinálva javítja a hangszigetelést, kevesebb jut be a kültéri zajból. Élvezheted a nyugodt pihenést, éjszakai alvást.
  4. Időjárásálló egész éven át: Minden évszakban ellenállnak az időjárás viszontagságainak, legyen szó akár a nyári esőzésekről és jégverésről vagy a téli hó és jég lerakódásáról.
  5. Friss levegő zárt ablak esetén is: Engedj friss levegőt otthonodba, amikor házon kívül vagy vagy alszol, anélkül, hogy aggódnod kellene a biztonság vagy a rossz idő miatt. Billentsd le a felső kilincset, és engedd be a friss, szűrt levegőt a szellőzőnyíláson keresztül, miközben az ablak továbbra is zárva van. A beépített légszűrővel egészségesebb lesz a beltéri klíma, mivel kiszűri a port és a rovarokat. A szűrő könnyen tisztára porszívózható.
  6. Egyszerű ablaktisztítás: A külső üvegfelület megtisztításához fordítsd körbe az ablakszárnyat 180°-ban. A szárnyat rögzítsd ebben a helyzetben a beépített retesszel a tokon található hüvelybe. Ezután mindkét kezedet szabadon használhatod. A levegőszűrő betét könnyen kivehető. Ehhez teljesen fordítsd át az ablakszárnyat és rögzítsd tisztítóállásban, majd húzd ki a betétet a tartósínből.
  7. Felpattintható árnyékolókhoz kialakítva: Tetőtéri ablakodhoz érdemes árnyékolót is választanod. Minden tetőtéri VELUX ablakot úgy alakítottak ki, hogy bármely VELUX árnyékoló könnyen felszerelhető legyen rá. Csak egy Pick&Click!™ az egész!
Garancia
A VELUX 10 év garanciát biztosít tetőtéri ablakokra, burkolókeretekre, beépítőtermékekre és ablakai üvegezésére.
Termék paraméterek
.Gyártó / Márka Velux
.Név Standard Plus GLL 1061
.Terméktípus Tetőtéri ablakok
Kapcsolódó termékek


Miért válassz minket?


tapasztalat

30 év tapasztalat

Alapításunk óta eltelt közel 30 év, ezért bátran állíthatjuk, hogy rendelkezünk azzal a rutinnal, hogy minőségi kiszolgálást tudunk Neked nyújtani.



tapasztalat

Valódi bolt vagyunk

A Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyén több, mint 20 kollégánk azon dolgozik, hogy Téged a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben szolgáljon ki. Tegyél minket próbára!


tapasztalat

Széleskörű raktárkészlet

Valódi bolt lévén óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelésedet nagyon hamar, akár 2-3 nap alatt kézhez kaphatod. Naponta frissítjük webáruházunkon a raktárunkban található készletet, ám ha mégsem lenne az általad rendelt termék készleten, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.


tapasztalat

Elérhetőek vagyunk

Kollégáink hétköznapokon 7-16 között, illetve szombaton 7-13 között szívesen segítenek, lépj velünk kapcsolatba!