Szűrők
Bruttó ár

42489Ft - 197991Ft
.Gyártó / Márka

(1)
(1)
(2)
(3)
(1)
.Terméktípus

(8)
Befogás

(4)
(4)
Fordulatszám

(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
Teljesítmény

(1)
(1)
(1)
(1)
(2)
(2)
Ütésenergia

(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
Ütésszám

(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
Kategóriák
Kosár
A kosár jelenleg üres
Összehasonlítás
Termékek hozzáadásához kattints az alattuk található Összehasonlítás gombra.
Termék kereső

Fúrókalapácsok, vésőkalapácsok

A fúrókalapács és vésőkalapács olyan építőipari eszközök, amelyek nélkülözhetetlenek a különböző fúrási, vésési és faragási feladatokhoz. Ezek a gépek segítik a munkavégzést olyan helyeken, ahol masszív anyagokat, például betont vagy keményebb köveket kell kezelni.
 
Ezek a készülékek kiválóan alkalmazhatók építkezéseken, javítási munkálatoknál, vagy akár otthoni barkácsolási projektekhez is. A fúrókalapácsok rendszerint kombinált funkciókkal rendelkeznek, lehetővé téve a fúrás mellett a vésést is. A vésőkalapácsok pedig speciálisabb feladatokhoz használhatók, amikor szükség van a kemény anyagok eltávolítására vagy formázására.
 
Ezeknek az eszközöknek a hatékonysága és teljesítménye nagyban függ a motor teljesítményétől, a rezgéscsillapítástól és a kialakítás minőségétől. Emellett fontos a kiegészítők, például különböző fúrófejek vagy vésők széles skálája is, amelyek segítik a szakembereket és otthoni felhasználókat a változatos feladatok elvégzésében.
 
Az ilyen típusú gépek használatakor a megfelelő védőfelszerelés használata szintén kiemelten fontos, például a védőszemüveg vagy fülvédő, hogy a munkavállalók biztonságban tartsák magukat a zaj, por és egyéb lehetséges veszélyek ellen. A modern fúrókalapácsok és vésőkalapácsok tervezése és funkciói lehetővé teszik a hatékony és precíz munkavégzést a különböző építési vagy felújítási projektek során.
Mutass többet
Találatok száma: 8
Megjelenítve:
Rendezés:

HiKoki, Milwaukee, Yato és Zipper fúrókalapácsok


A HiKoki, Milwaukee, Yato és Zipper fúrókalapácsok olyan vezető márkák, amelyek kiváló minőségű és sokoldalú teljesítményt kínálnak a különböző fúrási és vésési feladatokhoz.
 
A HiKoki fúrókalapácsokat a megbízhatóság és hatékonyság jellemez. Erős motorjaik lehetővé teszik a hatékony fúrást és vésést. Az ergonomikus kialakítás és a kényelmes fogantyúk maximális kényelmet biztosítanak a felhasználóknak a hosszabb munkák során.
 
A Milwaukee fúrókalapácsok magas teljesítményükről és tartósságukról híresek. A cég elkötelezett a technológiai innovációk iránt, és termékeik folyamatos fejlesztésen mennek keresztül, hogy megfeleljenek a szakemberek elvárásainak. Erőteljes motorok és kiváló minőségű anyagok alkotják ezeket a gépeket.
 
A Yato a megfizethető minőség szinonimája. A fúrókalapácsok kiváló minőségű anyagokból készülnek, és a kényelmes fogantyúval rendelkező kialakításuk révén könnyen kezelhetők. Ideális választás lehet otthoni vagy kisebb szakmai projektekhez.
 
A Zipper fúrókalapácsok erős teljesítményükről és tartósságukról ismertek. Kifejezetten a professzionális felhasználók igényeire szabva készülnek, és alkalmasak nehéz ipari munkákra. Kompakt kialakításuk és hatékony funkcióik miatt ideálisak a változatos feladatok elvégzéséhez.
 
Mindegyik márkának saját erősségei és specialitásai vannak, így a választás függ a felhasználói igényektől és a konkrét feladattól. A korszerű technológia, az ergonomikus dizájn és a tartósság mind olyan jellemzők, amelyekben ezek a márkák kiemelkednek, és a felhasználóknak biztosítják a hatékony és megbízható munkavégzést.


Miért válassz minket?


tapasztalat

30 év tapasztalat

Alapításunk óta eltelt közel 30 év, ezért bátran állíthatjuk, hogy rendelkezünk azzal a rutinnal, hogy minőségi kiszolgálást tudunk Neked nyújtani.



tapasztalat

Valódi bolt vagyunk

A Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyén több, mint 20 kollégánk azon dolgozik, hogy Téged a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben szolgáljon ki. Tegyél minket próbára!


tapasztalat

Széleskörű raktárkészlet

Valódi bolt lévén óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelésedet nagyon hamar, akár 2-3 nap alatt kézhez kaphatod. Naponta frissítjük webáruházunkon a raktárunkban található készletet, ám ha mégsem lenne az általad rendelt termék készleten, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.


tapasztalat

Elérhetőek vagyunk

Kollégáink hétköznapokon 7-16 között, illetve szombaton 7-13 között szívesen segítenek, lépj velünk kapcsolatba!