Szűrők
Bruttó ár

33989Ft - 145991Ft
.Gyártó / Márka

(2)
(1)
(4)
(1)
.Terméktípus

(1)
(6)
(1)
Fordulatszám

(1)
(3)
(2)
(2)
Teljesítmény

(2)
(2)
(2)
(1)
(1)
Tárcsaátmérő

(1)
(2)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
Vágásteljesítmény 45fok

(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
Vágásteljesítmény 90fok

(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(2)
(1)
Kategóriák
Kosár
A kosár jelenleg üres
Összehasonlítás
Termékek hozzáadásához kattints az alattuk található Összehasonlítás gombra.
Termék kereső

Gérvágó fűrészek, körfűrészek

Az asztali körfűrész, körfűrész és gérvágó olyan faipari szerszámok, amelyek kiválóan szolgálják a pontos és hatékony vágási feladatokat. A megfelelő szerszám kiválasztása kulcsfontosságú a pontos és minőségi munkavégzéshez.
 
Az asztali körfűrész ideális eszköz az asztalon történő munkához. A kerek, fogazott vágólapnak köszönhetően precízen és könnyen vágja át a fát vagy más anyagokat. A gérvágó, más néven csúsztatható körfűrész, olyan szerszám, amely lehetővé teszi a gérvágások és dőlésvágások pontos elvégzését.
 
A körfűrész pedig általános és sokoldalú szerszám, amely körkörös mozdulattal vágja át a munkadarabokat. Kiválóan alkalmazható fa, fém és egyéb anyagok vágására is, ami azt teszi lehetővé, hogy számos különböző projektben hatékonyan használható legyen.
 
Ezeknek a szerszámoknak az alkalmazása során fontos a biztonsági szabályok szigorú betartása, valamint a megfelelő karbantartás és használati útmutatók követése. Az alapos ismeretek és gyakorlati tapasztalatok révén ezek a szerszámok kiemelkedő eredményeket hozhatnak létre mindenféle faipari projektben.
Mutass többet
Találatok száma: 8
Megjelenítve:
Rendezés:

Az állványos gérvágófűrészről


Az állványos gérvágófűrész egy kiválóan teljesítő szerszám, amely számos előnnyel rendelkezik a faipari és műhelymunkák során. Ez a gép kifejezetten a precíz és szögletes vágások elvégzésére tervezett, és az állvány révén stabil és biztonságos munkakörnyezetet biztosít.
 
Ez a gérvágófűrész alkalmas különböző anyagok, beleértve a fát, a műanyagot és a fémet is, vágására. A gérvágás lehetővé teszi, hogy szögletes és pontos vágásokat hozzon létre, ami különösen fontos olyan projektek esetén, ahol a pontosság és az illeszkedés kiemelt szerepet kap.
 
Az állványos kialakításnak köszönhetően ez a fűrész könnyen kezelhető, és a felhasználó számára kényelmes munkapozíciót biztosít. A stabil alap és az állvány megfelelő tartást és egyensúlyt biztosít a gépnek, így a munkavégzés során minimalizálja az esetleges rezgéseket.
 
Az állványos gérvágófűrész rendszerint különböző funkciókkal van felszerelve, például állítható vágási szögekkel és mélységgel, amelyek lehetővé teszik a sokoldalú használatot és a változatos vágási igények kielégítését. A porgyűjtő rendszerek pedig segítenek a tiszta munkaterület fenntartásában és a por szintjének minimalizálásában.
 
Az állványos gérvágófűrész, ha megfelelően használják, kiváló eszköz a faipari munkákhoz és különböző egyéb alkalmazásokhoz, ahol a precízió és a megbízhatóság kiemelt fontosságú.


Miért válassz minket?


tapasztalat

30 év tapasztalat

Alapításunk óta eltelt közel 30 év, ezért bátran állíthatjuk, hogy rendelkezünk azzal a rutinnal, hogy minőségi kiszolgálást tudunk Neked nyújtani.



tapasztalat

Valódi bolt vagyunk

A Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyén több, mint 20 kollégánk azon dolgozik, hogy Téged a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben szolgáljon ki. Tegyél minket próbára!


tapasztalat

Széleskörű raktárkészlet

Valódi bolt lévén óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelésedet nagyon hamar, akár 2-3 nap alatt kézhez kaphatod. Naponta frissítjük webáruházunkon a raktárunkban található készletet, ám ha mégsem lenne az általad rendelt termék készleten, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.


tapasztalat

Elérhetőek vagyunk

Kollégáink hétköznapokon 7-16 között, illetve szombaton 7-13 között szívesen segítenek, lépj velünk kapcsolatba!