Ytong 60x20x5cm falazóelem

Kérjük lépjen velünk kapcsolatba és kérje egyedi szállítási ajánlatunkat
Nem rendelhető
További termékek ettől a gyártótól

Átvételi pontok 1490 Ft

Szállítás 1790 Ft-tól

Személyesen Ingyenes

További információk

Leírás

Az Ytong falazat kiváló hőszigetelő tulajdonságát az apró pórusokba zárt levegő garantálja. Homogén anyagszerkezetéből adódóan rendkívüli hőszigetelési tulajdonsága a falazóelem minden irányában azonos. Könnyen, gyorsan megmunkálható, mely lehetővé teszi az építési idő lerövidítését, a szerkezetépítés minőségének javítását. A kész falazatban szükséges gépészeti vezetékek, elektromos szerelvények helye felesleges mértékű roncsolás nélkül alakítható ki, így a felületek javítása minimális mértékű munkát igényel.
Az Ytong építési rendszerelemek alkalmazásával homogén szerkezet valósítható meg, hisz az épület minden részéhez ugyanazt az építőanyagot használjuk.

Természetes alapanyag

Kvarchomok + Mész + Víz = Ytong
Az Ytong egy mesterségesen előállított kőzet, mely hasonló a természetben is megtalálható mészkőhöz. Tisztán ásványi alapanyagokból készül, így mint a kőzeteknek, az Ytongnak sincs semmilyen káros hatása a környezetre.

Lakókomfort

A természetes páraszabályozó képesség az egyik legfontosabb tényezője a lakótér komfortjának. Az Ytong téglából épült lakás állandóan kellemes lakóklímát biztosít, akár csak a régi vályogtégla falazatú házak.

Hangszigetelés

Számított, mért eredményekkel bizonyítható, hogy az Ytong anyagszerkezetéből fakadóan lényegesen jobb akusztikai teljesítménnyel rendelkezik, mint más üreges téglafal. Ezekre a falakra jellemzően ráadásul kiegészítő hőszigetelést is építenek, ami lerontja a fal eredeti hanggátlási tulajdonságait.

Biztonság

A lakás biztonsága szempontjából kiemelten fontos a nem éghető szerkezet. Az Ytong nem éghető anyag, ezért az értékvédelem területén kiválóan teljesít. Betöréssel szembeni ellenállása is kitűnő, kézi erővel nem rongálható meg a falazat.

Teherbírás

Tévhit, hogy az Ytong falra nem lehet vagy csak nehezen polcokat, kisebb szerkényeket rögzíteni. Az Ytong szerkezete maximálisan biztosítja a szükséges erősségű kötés kialakítását, a homogén anyagban nagy pontossággal lehet tervezni és kialakítani a rögzítési pontok helyét, a megfelelő műanyag dübelek alkalmazása nagy teherbírású rögzítést biztosít (pl. konyha felső szekrény, villanybojler).

Tartósság

Az Ytong falak szilárdsága nedvesség hatására nem változik, egy esetleges beázás esetén rövid időn belül kiszárad, a fal nem szenved maradandó károsodást. Építés közben sem kell jobban védeni az időjárás viszontagságaitól, mint az üreges téglafalakat, mivel anyagszerkezetéből fakadóan nem képes jelentős vízfelvételre.

Hőszigetelés

A falazat hőszigetelő képessége önmagában nem minden. Nem nyújt teljes biztonságot, - új építésű lakások esetén sem - a különböző szerkezetek találkozásánál kialakuló penészesedés ellen. Az Ytong tégla „a tér minden irányában” ugyanolyan jól hőszigetel, ellentétben az üreges vázkerámia falazóelemekkel, amelyek erre csak „belülről kifelé” képesek, így a hőhídak és a megjelenő penész kialakulásának esélye nagyobb. Az Ytong akár kiegészítő hőszigetelés nélkül is biztosítja az alacsony hőveszteséget és fűtési energiaszükségletet. Az elvárt hőszigetelő képesség érdekében szükséges kiegészítő hőszigetelés alkalmazása lényegesen megváltoztathatja a falazat épületfizikai tulajdogságait jó és rossz irányba egyaránt. (pl. páratechnikai-, akusztikai és tűzállósági tulajdonságok)

Környezetbarát

Az Ytong falazóelemek megfelelnek a vonatkozó minőségtanúsító feltételrendszernek (a gyártás és felhasználás során is minimális a környezet terhelése), ezáltal viselhetik a magyar "Környezetbarát Termék" védjegyet.

Minőség

Az Ytong termékek minőségét a folyamatos és szigorú minőség-ellenőrzés szavatolja.

Termék paraméterek
.Gyártó / Márka Ytong
.Terméktípus Ytong falazóelemek
Kapcsolódó termékek


Miért válassz minket?


tapasztalat

30 év tapasztalat

Alapításunk óta eltelt közel 30 év, ezért bátran állíthatjuk, hogy rendelkezünk azzal a rutinnal, hogy minőségi kiszolgálást tudunk Neked nyújtani.



tapasztalat

Valódi bolt vagyunk

A Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyén több, mint 20 kollégánk azon dolgozik, hogy Téged a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben szolgáljon ki. Tegyél minket próbára!


tapasztalat

Széleskörű raktárkészlet

Valódi bolt lévén óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelésedet nagyon hamar, akár 2-3 nap alatt kézhez kaphatod. Naponta frissítjük webáruházunkon a raktárunkban található készletet, ám ha mégsem lenne az általad rendelt termék készleten, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.


tapasztalat

Elérhetőek vagyunk

Kollégáink hétköznapokon 7-16 között, illetve szombaton 7-13 között szívesen segítenek, lépj velünk kapcsolatba!