Szűrők
Bruttó ár

18889Ft - 77591Ft
.Gyártó / Márka

(4)
(2)
(2)
(4)
.Terméktípus

(12)
Fordulatszám

(3)
(1)
(3)
(2)
(3)
Teljesítmény

(1)
(1)
(2)
(2)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
Tárcsaátmérő

(1)
(8)
(3)
Kategóriák
Kosár
A kosár jelenleg üres
Összehasonlítás
Termékek hozzáadásához kattints az alattuk található Összehasonlítás gombra.
Termék kereső

Sarokcsiszolók, flexek

Az elektromos sarokcsiszoló egy rendkívül hasznos és sokoldalú szerszám, amelyet otthoni barkácsprojektek és szakmai feladatok során egyaránt alkalmazhatunk. Ezen eszköz alkalmazása lehetővé teszi a hatékony vágást, csiszolást és polírozást különböző anyagokon, beleértve a fát, a fémeket és még a csempét is.
 
Az elektromos sarokcsiszolóval való munkavégzés során fontos az elővigyázatosság és a megfelelő technika alkalmazása a biztonság és a kiváló eredmények érdekében. Használjuk megfelelő védőfelszereléseket, mint például szemüveget és védőkesztyűt, hogy megóvjuk magunkat a szikrák és a portól.
 
Egy jó minőségű elektromos sarokcsiszoló segítségével könnyedén formázhatjuk és csiszolhatjuk a fémeket, eltávolíthatjuk a rozsdát, és akár éles szélek kialakítására is használhatjuk. A megfelelő csiszolókorong és vágószerszám kiválasztása kulcsfontosságú a kívánt eredmények eléréséhez.
 
Az elektromos sarokcsiszoló használata kiterjed a fafelületek simításától a csempék vágásáig, és szinte mindenféle anyaggal hatékonyan képes megbirkózni. A könnyű kezelhetőség és a különböző tartozékok széles választéka teszi ezt a szerszámot elengedhetetlenné mind a kezdő, mind a tapasztalt felhasználók számára.
 
Az elektromos sarokcsiszoló kiváló választás lehet olyan feladatokhoz, ahol precizitás és hatékonyság egyaránt szükséges, és a megfelelő készülék kiválasztása kulcsfontosságú a sikeres munkavégzéshez.
Mutass többet
Találatok száma: 12
Megjelenítve:
Rendezés:

HiKoki, Milwaukee és Yato elektromos sarokcsiszolók


A HiKoki, Milwaukee és Yato márkák elektromos sarokcsiszolói kiváló minőségű és megbízható eszközöket kínálnak a felhasználóknak, akik számára fontos a hatékonyság és a precizitás. Ezek a márkák elismertek a szerszámiparban, és számos előnyös tulajdonságukkal kiemelkednek a piacon.
 
A HiKoki elektromos sarokcsiszolók erős teljesítményt és tartósságot kínálnak. A prémium minőségű alkatrészek és a fejlett technológia garantálják a hatékony munkavégzést, legyen szó fémek csiszolásáról vagy éles szélek kialakításáról. A HiKoki eszközök a professzionális felhasználók igényeinek is megfelelnek.
 
A Milwaukee elektromos sarokcsiszolói a kiváló minőség és a megbízhatóság szinonimái. A fejlett ergonómia, az erős motorok és a precíziós kivitelezés együttesen teszik őket kiemelkedő választássá. A Milwaukee az innováció terén is előrébb jár, és számos fejlett funkciót integrál az eszközeibe.
 
A Yato elektromos sarokcsiszolók a megfizethető minőségükről ismertek. A márka széles termékskálával rendelkezik, kiszolgálva a különböző felhasználói igényeket. A Yato szerszámok hatékonyak és könnyen kezelhetőek, így ideálisak lehetnek otthoni vagy kevésbé intenzív ipari felhasználásra.
 
Választásuk során fontos szempontok a motor teljesítménye, a biztonsági funkciók, az ergonómia és a tartósság. Az egyes márkák kínálatában érdemes körültekintően választani az adott feladathoz legmegfelelőbb elektromos sarokcsiszolót.


Miért válassz minket?


tapasztalat

30 év tapasztalat

Alapításunk óta eltelt közel 30 év, ezért bátran állíthatjuk, hogy rendelkezünk azzal a rutinnal, hogy minőségi kiszolgálást tudunk Neked nyújtani.



tapasztalat

Valódi bolt vagyunk

A Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyén több, mint 20 kollégánk azon dolgozik, hogy Téged a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben szolgáljon ki. Tegyél minket próbára!


tapasztalat

Széleskörű raktárkészlet

Valódi bolt lévén óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelésedet nagyon hamar, akár 2-3 nap alatt kézhez kaphatod. Naponta frissítjük webáruházunkon a raktárunkban található készletet, ám ha mégsem lenne az általad rendelt termék készleten, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.


tapasztalat

Elérhetőek vagyunk

Kollégáink hétköznapokon 7-16 között, illetve szombaton 7-13 között szívesen segítenek, lépj velünk kapcsolatba!