Korant rozsdaátalakító festék 500ml (CIKK- 100015210)

2 390 Ft
1 liter (2 db):
4 780,00 Ft
Várható szállítási idő:
2 nap
Raktáron:
26 darab

Átvételi pontok 1490 Ft

Szállítás 1790 Ft-tól

Személyesen Ingyenes

További információk

Leírás
  • A Korant több funkciós, rozsda-átalakító, rozsda eltávolító szer, amellyel egy munkamenetben korrózióvédelmet biztosító felületi bevonatot is kialakíthatunk.
  • A festékben lévő hatóanyag a vas felületéről kémiai úton eltávolítja a rozsdát oly módon, hogy a keletkező vas vegyület beépül a kialakuló festékrétegbe.
  • A festékréteg a termékben lévő adalékanyagok révén megvédi a vastárgyakat a további korróziótól és dekoratív bevonatot képez.
  • A készítménnyel egy lépésben rozsda eltávolítást, stabilizálást és korrózióvédő bevonat kialakítását érhetjük el.
  • A képződött felület víztaszító, termoplasztikus (80 oC felett lágyul) száradás után fekete színű.



Alkalmazási terület

Alkalmas vas- és acéltárgyak, gépek, szerelvények, kerítések, vaskorlátok, gépkocsi rozsdásodó része, kovácsoltvas tárgyak stb. rozsdamentesítésére és dekoratív védelmére. Rozsdás vagy tiszta vasfelületre egyaránt felhordható.

A Korant festékréteg termoplasztikus, ne használja olyan felületeken, ami használat közben felforrósodhat (pl.: kályhacső, radiátor, autó kipufogócső stb.) vagy ilyen felületek közelében van! Az időjárás hatásainak kevésbé kitett helyeken önálló festék bevonatként is funkcionálhat, de kültérben és más agresszív hatásnak (pld. vegyi hatás) kitett helyeken az igénybevételnek megfelelő fedőfesték használata szükséges. Vizes diszperziós fedőfesték alkalmazása esetén (különösen világos színeknél) előfordulhat, hogy a Korant hatóanyaga elszíneződést okoz a festékrétegben, ezért javasolt oldószeres fedőfesték használata.
Beltérben a Koranttal két rétegben történő átfestés hosszú évekig megfelelő korrózióvédelmet és esztétikai hatást biztosít.

Termék paraméterek
.Gyártó / Márka Korant
.Terméktípus Rozsdaátalakítók
Kiszerelés 500 ml
Kapcsolódó termékek


Miért válassz minket?


tapasztalat

30 év tapasztalat

Alapításunk óta eltelt közel 30 év, ezért bátran állíthatjuk, hogy rendelkezünk azzal a rutinnal, hogy minőségi kiszolgálást tudunk Neked nyújtani.



tapasztalat

Valódi bolt vagyunk

A Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyén több, mint 20 kollégánk azon dolgozik, hogy Téged a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben szolgáljon ki. Tegyél minket próbára!


tapasztalat

Széleskörű raktárkészlet

Valódi bolt lévén óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelésedet nagyon hamar, akár 2-3 nap alatt kézhez kaphatod. Naponta frissítjük webáruházunkon a raktárunkban található készletet, ám ha mégsem lenne az általad rendelt termék készleten, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.


tapasztalat

Elérhetőek vagyunk

Kollégáink hétköznapokon 7-16 között, illetve szombaton 7-13 között szívesen segítenek, lépj velünk kapcsolatba!