Szűrők
Bruttó ár

1689Ft - 15491Ft
.Gyártó / Márka

(4)
(1)
(2)
(1)
(2)
.Terméktípus

(1)
(1)
(4)
(4)
Kiszerelés

(1)
(5)
(2)
(2)
Szín

(1)
(1)
(1)
(6)
(1)
Kategóriák
Kosár
A kosár jelenleg üres
Összehasonlítás
Termékek hozzáadásához kattints az alattuk található Összehasonlítás gombra.
Termék kereső

Lakkok

Amikor a különböző típusú lakkokról beszélünk, fontos megérteni, hogy mindegyik speciális célnak megfelelően kifejlesztett termék. Az akrillakk, például, egy modern és népszerű választás, mivel gyorsan szárad és szagtalan. Ideális beltéri és kültéri fafelületek, bútorok vagy ajtók védelmére és esztétikai megjelenésének fokozására.
 
A csónaklakk olyan termék, amely kifejezetten a vízállóság és az UV-sugárzás elleni védelem érdekében lett kifejlesztve. Használata általában kültéri fafelületekre ajánlott, például csónakok, vagy olyan bútorok esetében, amelyek ki vannak téve az időjárás viszontagságainak.
 
A kalapácslakk egy olyan termék, amely kiemelkedő kopásállóságot és ütésállóságot biztosít, ezért gyakran használják kemény fafelületek, például parketta vagy lépcsők lakkozására.
 
A parkettalakk kifejezetten parkettafelületek kezelésére alkalmas, és a magas igénybevételnek kitett padlók védelmét szolgálja. Vízállósága és kopásállósága révén hosszú távú védelmet nyújt a parkettafa számára.
 
Az egyes lakkfajták alkalmazása és kiválasztása a felhasználási területtől és az elvárt tulajdonságoktól függ. Így biztosítható, hogy a kiválasztott lakk maximálisan megfeleljen az adott projekt követelményeinek és hosszú távú védelmet nyújtson a felületeknek.
 

Személyes átvétel Nyíregyházán található tüzépünkön


A lakkokat kizárólag személyesen, Nyíregyháza-Oroson, a Nyíregyházi út 19. szám alatt található üzletünkben veheted át! Megértésedet köszönjük!
Mutass többet
Találatok száma: 10
Megjelenítve:
Rendezés:


Miért válassz minket?


tapasztalat

30 év tapasztalat

Alapításunk óta eltelt közel 30 év, ezért bátran állíthatjuk, hogy rendelkezünk azzal a rutinnal, hogy minőségi kiszolgálást tudunk Neked nyújtani.



tapasztalat

Valódi bolt vagyunk

A Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyén több, mint 20 kollégánk azon dolgozik, hogy Téged a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben szolgáljon ki. Tegyél minket próbára!


tapasztalat

Széleskörű raktárkészlet

Valódi bolt lévén óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelésedet nagyon hamar, akár 2-3 nap alatt kézhez kaphatod. Naponta frissítjük webáruházunkon a raktárunkban található készletet, ám ha mégsem lenne az általad rendelt termék készleten, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.


tapasztalat

Elérhetőek vagyunk

Kollégáink hétköznapokon 7-16 között, illetve szombaton 7-13 között szívesen segítenek, lépj velünk kapcsolatba!