Sadolin extra vastaglazúr világos tölgy 0.75L

5 990 Ft
1 liter (1.33 db):
7 986,67 Ft
Várható szállítási idő:
2 nap
Raktáron:
2 darab
További termékek ettől a gyártótól

Átvételi pontok 1490 Ft

Szállítás 1790 Ft-tól

Személyesen Ingyenes

További információk

Leírás

Ezt a terméket kizárólag személyesen, Nyíregyháza-Oroson, a Nyíregyházi út 19. szám alatt található üzletünkben veheted át!
Megértésedet köszönjük!




  • Alkidgyanta bázisú, oldószeres, selyemfényű vastaglazúr kültéri felhasználásra.
  • Hosszantartó védelmet biztosít az időjárás káros hatásaival szemben.
  • Modern összetevőinek köszönhetően mélyen behatol a fába, így akár 8 év évdelmet is biztosít.
  • Fából készült mérettartó faszerkezetek (ajtó, ablak, zsalugáter) homlokzati borítás, oromdeszka, erkélykorlát, kerti bútor védelmére.
  • Nem alkalmazható: játékok, méhkaptárak, hajtatóházak faszerkezeteinek valamint élelmiszerekkel, takarmánnyal közvetlenül érintkező faanyagok védőkezeléséhez.
  • Akár 8 év védelem minden időjárási körülmény között.
  • Ellenáll a biokorrózióval szemben.
  • Nagyon könnyű alkalmazni, könnyű a felületet felújítani.



Száradási idő

20°C/65% relatív páratartalom mellett: 14‐24 óra, a fa porozitásától, a hőmérséklettől és a légnedvességtől függően. Alacsony hőmérsékleten vagy magas páratartalom mellett a szárítási idő meghosszabbodhat. Megjegyzés: Az átvonhatósági idő függ a a fa fajtájától és a festési körülményektől. Puhafa felületeken az anyag könnyebben beszívódik és a bevonat gyorsabban szárad. Keményfa felületeken a száradási folyamat hosszabb ideig tarthat.




Felületelőkészítés, felhordás

A festetlen, új fa száraz, tiszta és zsírmentes legyen. A gyantakiválást H‐400 hígítóval le kell mosni. A fát Sadolin Base impregnáló alapozóval telítésig alapozzuk. Amennyiben a felületre túl sok alapozót vittünk fel (fényes foltok, felületek jelennek meg), a felesleget hígítóval távolítsuk el, különben a lazúr nem tapad meg rendesen a felületen, és idő előtti kopást, leveles felválást okozhat! Festett felület esetén csak a bevonathiányos részt kell Sadolin Base‐zel újraalapozni. A degradálódott, szürke fafelületet előzetesen le kell csiszolni. A repedezett, lazán tapadó bevonatot el kell távolítani, majd úgy kell eljárni mint új felületnél. A Sadolin Extra vastaglazúrt a Sadolin Base felhordását követően 24 óra elteltével ecsettel hordjuk fel.

A Sadolin Extra felhasználásra kész, hígítani nem szükséges. Használat előtt és használat közben időnként alaposan fel kell keverni. Ecsettel hordjuk fel szálirányban, majd alaposan szétoszlatjuk. Ne használjuk +5°C alatt vagy +30°C felett; tűző napsütésben; nem kellően száraz fára (18% nedvességtartalom felett); festett vagy lakkozott felületre. Szórással ne vigyük fel!




Javasolt bevonatrendszer

1 réteg Sadolin Base alapozó a fa telítéséig, majd 2 réteg Sadolin Extra. Időjárásnak fokozottan kitett helyeken 3 réteg felhordását javasoljuk.




A bevonat karbantartása

A bevonat épségét évente ellenőrizzük, szükség esetén a bevonatot Sadolin Extra lazúrral fessük át. A Sadolin Extra alkalmas a Sadolin Classic bevonat felújítására is.

Termék paraméterek
.Gyártó / Márka Sadolin
.Terméktípus Lazúrok
Kiszerelés 0.75 liter
Szín Világos tölgy
Kapcsolódó termékek


Miért válassz minket?


tapasztalat

30 év tapasztalat

Alapításunk óta eltelt közel 30 év, ezért bátran állíthatjuk, hogy rendelkezünk azzal a rutinnal, hogy minőségi kiszolgálást tudunk Neked nyújtani.



tapasztalat

Valódi bolt vagyunk

A Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyén több, mint 20 kollégánk azon dolgozik, hogy Téged a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben szolgáljon ki. Tegyél minket próbára!


tapasztalat

Széleskörű raktárkészlet

Valódi bolt lévén óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelésedet nagyon hamar, akár 2-3 nap alatt kézhez kaphatod. Naponta frissítjük webáruházunkon a raktárunkban található készletet, ám ha mégsem lenne az általad rendelt termék készleten, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.


tapasztalat

Elérhetőek vagyunk

Kollégáink hétköznapokon 7-16 között, illetve szombaton 7-13 között szívesen segítenek, lépj velünk kapcsolatba!