Celli Rapid zománcfesték 3in1 világos barna 0.75L

5 190 Ft
1 liter (1.33 db):
6 920,00 Ft
Várható szállítási idő:
2 nap
Raktáron:
3 darab
További termékek ettől a gyártótól

Átvételi pontok 1490 Ft

Szállítás 1790 Ft-tól

Személyesen Ingyenes

További információk

Leírás

Ezt a terméket kizárólag személyesen, Nyíregyháza-Oroson, a Nyíregyházi út 19. szám alatt található üzletünkben veheted át!
Megértésedet köszönjük!




Alkalmazási terület

Fa- és fémfelületek (acél, kovácsoltvas, alumínium, horganyzott idomok stb.) bevonására szolgál, külső és belső munkákra egyaránt alkalmas. Gyorsan száradó, tartós bevonatot képez.

Mechanikus tisztítás (csiszolás, drótkefézés) és zsírtalanítás után a fémfelületen visszamaradó rozsdás felületre is felhordható. A RAPID Zománcfesték 3in1 olyan adalékanyagokat tartalmaz, melyek

  • a vasoxidot vízben oldhatatlan komplex vegyületté alakítják,
  • a fém tiszta felületen korrózió gátló bevonatot képeznek,
  • ezeken a felületeken a műgyanta alapú zománcfesték gyorsan száradó, jól tapadó, mechanikailag és az időjárással szemben ellenálló védőbevonatot biztosít.

A RAPID Zománcfesték 3in1 alkalmazásánál tehát sem rozsda átalakító, sem alapozó festés nem szükséges, csak alapos mechanikai tisztítás és zsírtalanítás.




Kiadóság

8-10 m2 /L, a felület minőségétől és a felhordás módjától függően.




Javasolt rétegszám

2 réteg, de 1 rétegben is jól takar




Száradási idő

20 oC fokon 15 perc porszáraz, 2 óra száraz.




Felhordás módja

szórással, ecsettel, hengerrel




Hígítás, festőeszközök elmosása

nitro hígítóval vagy szintetikus hígítóval

Felhasználás előtt a doboz tartalmát alaposan fel kell keverni. Legjobb eredményszórással érhető el. A második réteg felvitele: 20-30 perc elteltével történjen (száradási körülményektől függően). A festékszórás során be kell tartani a tűzveszélyes festékek felhordására vonatkozó munkavédelmi és biztonságtechnikai előírásokat. A szórási viszkozitás beállításánál a túlhígítást kerülni kell, nehogy a függőleges felületeken a zománcréteg megfolyjon. Szabadban végzett festés során kerüljük a túl meleg illetve szeles időszakot, mert a túl gyors száradás miatt a festék nem jól terül.




Felépítés

levegőn száradó műgyantát, különleges rozsda átalakító és korrózió gátló adalékanyagokat, színező pigmenteket és töltőanyagot tartalmazó zománcfesték.


A RAPID Zománcfesték 3in1 más festéktípusokkal nem keverhető. A termék nem tartalmaz ólom-vegyületet.

Termék paraméterek
.Gyártó / Márka Celli Rapid
.Terméktípus Zománcfestékek
Kiszerelés 0.75
Szín Világos barna
Kapcsolódó termékek


Miért válassz minket?


tapasztalat

30 év tapasztalat

Alapításunk óta eltelt közel 30 év, ezért bátran állíthatjuk, hogy rendelkezünk azzal a rutinnal, hogy minőségi kiszolgálást tudunk Neked nyújtani.



tapasztalat

Valódi bolt vagyunk

A Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyén több, mint 20 kollégánk azon dolgozik, hogy Téged a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben szolgáljon ki. Tegyél minket próbára!


tapasztalat

Széleskörű raktárkészlet

Valódi bolt lévén óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelésedet nagyon hamar, akár 2-3 nap alatt kézhez kaphatod. Naponta frissítjük webáruházunkon a raktárunkban található készletet, ám ha mégsem lenne az általad rendelt termék készleten, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.


tapasztalat

Elérhetőek vagyunk

Kollégáink hétköznapokon 7-16 között, illetve szombaton 7-13 között szívesen segítenek, lépj velünk kapcsolatba!