Szűrők
Bruttó ár

119Ft - 8991Ft
.Gyártó / Márka

(18)
(3)
.Terméktípus

(5)
(14)
(3)
Kategóriák
Kosár
A kosár jelenleg üres
Összehasonlítás
Termékek hozzáadásához kattints az alattuk található Összehasonlítás gombra.
Termék kereső

Festőhengerek, tüskés hengerek

A festőhengerek kiválasztása során fontos szempontok, hogy milyen felületet szeretnél festeni és milyen típusú festéket használsz.
A festőhenger egy széles henger alakú eszköz, melyet egy hengeres keretre húznak. Egyenletes festékfelvitelt biztosít, különböző típusú festékekhez és felületekhez alkalmazható. A tüskés henger pedig kis tüskéket vagy szálakat tartalmaz a henger felületén, ami különféle felületeken kifejezetten hatékony lehet.
 
Amikor festőhengert választasz, fontos figyelembe venni a festendő felület jellegét. Például egy sima falhoz egy hagyományos festőhenger ideális lehet, míg durva vagy strukturált felületekhez, például vakolat vagy csempe esetén a tüskés henger jobb választás lehet.
 
A festőhenger használata egyszerű és hatékony módja a festék felvitelének, különösen nagyobb felületek esetén, mint például falak vagy mennyezetek. A tüskés henger kiválóan alkalmas texturált hatások eléréséhez vagy speciális felületek festéséhez.
 
Válassz olyan festőhengert, amely megfelel a projekt igényeinek, és mindig kövesd a festékgyártó ajánlásait a megfelelő alkalmazási módszerhez. Így garantálhatod a professzionális és kifinomult végeredményt festés során.
Mutass többet
Találatok száma: 22
Megjelenítve:
Rendezés:

Bautool festőhengerek


A Bautool festőhengerek kiváló minőségű anyagokból készülnek, amelyek garantálják a tartósságot és a hosszú élettartamot. A strapabíró kialakításnak köszönhetően könnyen kezelhetők és ellenállnak a festékek kopásának. A speciális textúrájú hengerfelületük pedig lehetővé teszi az egyenletes és sima festékfelvitelt, így akár sima falak, akár durva felületek esetén is kiválóan alkalmazhatók.
 
A Bautool festőhengerek ergonomikus kialakítású fogantyúkkal rendelkeznek, amelyek kényelmes fogást biztosítanak, így hosszabb ideig is könnyedén dolgozhatsz velük anélkül, hogy fáradtnak éreznéd magad. A könnyű súlyuk pedig tovább növeli a felhasználóbarát jellemzőiket.
 
Ezenkívül a Bautool festőhengerek rendelkeznek különböző méretekkel és típusokkal, így könnyedén megtalálhatod az adott projektedhez legmegfelelőbbet. Legyen szó nagyobb festési felületről vagy nehezen elérhető területekről, a választékuk széleskörű.
 
A Bautool márka a festőhengerek mellett egyéb festési kiegészítőket is kínál, így egy teljes festőkészletet is összeállíthatsz, amely minden szükséges eszközt tartalmaz a sikeres festéshez.
 
A Bautool festőhengerek általában versenyképes áron érhetők el, így minőségi festőeszközökhöz juthatsz elérhető áron. A megbízhatóságuk és funkcionalitásuk révén a Bautool festőhengerek ideális választások lehetnek mind az otthoni, mind a szakmai felhasználók számára.


Miért válassz minket?


tapasztalat

30 év tapasztalat

Alapításunk óta eltelt közel 30 év, ezért bátran állíthatjuk, hogy rendelkezünk azzal a rutinnal, hogy minőségi kiszolgálást tudunk Neked nyújtani.



tapasztalat

Valódi bolt vagyunk

A Trans-Vidia Kft. nyíregyházi telephelyén több, mint 20 kollégánk azon dolgozik, hogy Téged a lehető leggyorsabban, legszakszerűbben szolgáljon ki. Tegyél minket próbára!


tapasztalat

Széleskörű raktárkészlet

Valódi bolt lévén óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így rendelésedet nagyon hamar, akár 2-3 nap alatt kézhez kaphatod. Naponta frissítjük webáruházunkon a raktárunkban található készletet, ám ha mégsem lenne az általad rendelt termék készleten, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.


tapasztalat

Elérhetőek vagyunk

Kollégáink hétköznapokon 7-16 között, illetve szombaton 7-13 között szívesen segítenek, lépj velünk kapcsolatba!